Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość murawinka

TELEKOMUNIKACJA CYFROWA WARSZAWA UL.GRZYBOWSKA 87

Polecane posty

Gość murawinka

Przeczytałam w KRS ,że właścicielem tej firmy - prezesem jest urodzony w 1990 roku ( 26 lat) kacper Dariusz Zielski. Może ktoś zna tego kolesia , ja chciałabym go dorwać

Gość gość
tez mam problem z tą firmą. Może się Pani ze mną skontaktować?

Prawie miesiąc temu w obszernym poście opisałam swoje "przejścia" z ta firmą, ktorych finał będzie prawdopodobnie w sądzie. Chciałam ostrzec potencjalnych klientów Telekomunikacji Cyfrowej ale mój wpis się nie ukazał. Mam już trochę doświadczeń i mogę się nimi podzielić jak nie dać się oskubać oszustom. Sposób "preparowania" przez nich umów z klientem jest beszczelny.

Witam Poszukuje kontaktu z osobami majacymi złe doswiadczenia z TC. Dzieki nim mam spory bałagan. Oddałem sprawę do prokuratury. yanoosh54@gazeta.pl

Gość gość333
Mia70 jakie przejścia masz na myśli??

Gość AnioL__
Witam Również szukam osób które dały się nabrać tej organizacji przestępczej. W jaki sposób można odstąpić od umowy ? Proszę o pomoc - jeżeli komuś się udało rozwiązać umowę to proszę o kontakt na mark182@wp.pl

Gość Marz63
Udało sie komuś "wyrwać ze szponów" tej firmy? Nabrali na ten pseudo niski abonament mojego 80-cioletniego Ojca. Pisałam do nich w tej sprawie. Chcemy wypowiedzieć umowę. Jeśli ktoś z Was ma jakieś rady, to bardzo proszę o informacje

Gość gość
Też mam problemy z tą " firmą" złożyłem pismo do prokuratury.

Gość gość
Też mam problem z tą "firmą"złożyłem zawiadomienie do prokuratury

Gość gość
Kochani ! Informacja dla wszystkich oszukanych przez Telekomunikację Cyfrową. Przestańcie narzekać. Wejście sprawę w swoje ręce i podejmijcie zdecydowaną walkę z " hieną " telekomunikacyjną. Skoro państwowe instytucje odwoławcze są bezradne wobec występującej patologi, należy szukać pomocy w grupie wsparcia. Proponuję wstąpcie do GRUPY " Oszukani przez Telekomunikację Cyfrową sp z o.o. Warszawa "na facebooku. Bądz " LWEM " nie spanikowanym " jeleniem " Zapraszamy do wspólnej walki.

Gość gość
właśnie zaczynam z nimi polkę - nabrali mojego Tatę. proszę o ewentualne podpowiedzi - beata.tp@gmail.com

Gość Katarzyna2781
Witam ja zakończyłem z nimi ponad półroczna batalię . Zainteresowane osoby proszę o kontakt poprzez stronkę. Było bardzo ciężko. Pozdrawiam serdecznie !

Gość gość
Skargę trzeba złożyć do Prokuratora Generalnego. Ten sprawę zleci w dól.... ale będzie oczekiwał odpowiedzi, art. 286 1. KK: Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. Wprowadzali w błąd? Wprowadzali! Jest o tym mowa w komunikacie UOKIK. Dlaczego prokurator nie zajął się tym z urzędu? Dlaczego nie zawiadomił prokuratora UOKIK? nie wiem.

Gość gość stary
najwiekszy przekret w nieuczciwych operatorach walka z ta firma trwala 18 miesiecy nie zniechecac sie

Gość ella21
Katarzyna2781 proszę o kontakt czy Twoja sprawa zakończyła się pozytywnie ?? szukam wskazówek. z góry dziękuję

Gość gośćGosc
moją mamę 80 lat też okłamali mówiąc że są z Netii i będzie miała korzystniejszy abonament