Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Centrum Ona, Vitaminer Energia... Co sądzicie o tych witaminach?

Polecane posty

Gość gość

Centrum Ona, Vitaminer Energia... Co sądzicie o tych witaminach?

Gość gość
Na pewno jest różnica, jeśli chodzi o cenę obu produktów. Za Centrum Ona zapłaciłam, w mojej aptece, prawie 30 złotych (29 złotych, tak dokładnie) za 30 tabletek, a za Vita-miner Energia-20 złotych (też niecałe) za 60 tabletek. Jak więc widzisz, Autorze/Autorko, jest przebicie 10-złotowe. Ale to zależy od miasta i apteki. Jeśli chodzi o skuteczność działania, to mogę dodać od siebie, że czegoś jednak musiało brakować w mojej gospodarce witaminowej, bo dawniej rzęsy i włosy wypadały mi bardzo mocno, a teraz-problem stał się niemalże niewidoczny. Owszem, nie ustąpił całkowicie, ale, w porównaniu z efektem przedkuracyjnym, widzę wielką poprawę. Mówi się, że zdecydowanie lepsze są witaminy prosto z ogródka lub sklepowych półek. Nie twierdzę, że nie i też nie staram się ich unikać, jednakże-bywa tak, że i owoce oraz warzywa są nieźle nafaszerowane chemią. Opryski z pól często lecą z powietrzem na nasze ogródki/działki. Smutne, błędne koło. Myślę więc, że warto zainwestować w któryś z wyżej wymienionych produktów..

Gość gość
Tutaj jeszcze raz ja, 13:24. Przypomniała mi się cena tabletek Vita-miner Energia. Ich koszt, to 18,99 złotych. Dla przypomnienia dodam, że cena Centrum Ona wynosiła 29 złotych. Jak więc widzisz, Autorze/Autorko, jest znaczna różnica między tymi witaminami. No, i na uwagę zasługuje fakt, że Centrum Ona w tej cenie daje 30 tabletek, a Vita-miner Energia-60. Ciężko jednoznacznie stwierdzić, które są lepsze, bo jeśli ktoś ma witaminowe/mineralne braki w organizmie, to będzie dobierał je do swojego stanu/danego braku. Vita-miner Energia jest dla osób, które żyją w pośpiechu, aktywnie, spędzają wiele godzin w pracy, która wymaga także i wysiłku umysłowego. Natomiast Centrum Ona jest dla kobiet, które-jak powiedziała farmaceutka-miewają obfite krwawienia i czują się osłabione. Ja zaobserwowałam u siebie inne zastosowanie/przydatność, ale każdy organizm jest inny i każdy może dopowiedzieć, czy i na co wyżej wymienione witaminy mu pomogły. Wybór należy do Ciebie, choć cena oraz ilość przemawia za Vita-miner Energia..