Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile trwa faktycznie seks w waszych zwiazkach

Polecane posty

Gość gość

Ile trwa seks w waszych związkach w calosci ? A ile trwa sama penetracja czyli od wejscia penisa do pochwy do osiagniecia orgazmu i wytrysku. Ile trwa palcowka i lizanko Ile kobiety jestescie w stanie wytrzymac penetracje najdluzej Ile jestescie w stanie wytrzymac sex z wibratorem

Gość gość
Ile trwa seks w waszych związkach w calosci- róznie zazwyczaj godzinke A ile trwa sama penetracja czyli od wejscia penisa do pochwy do osiagniecia orgazmu i wytrysku.- pierwszy raz szybko dochodzi tzn jak jest na ostro to ok 5 minut, jak powoli to ok 10min, ale penis mu dalej stoi mimo wytrysku i uprawiamy dalej seks i wtedy jest mega długo zanimtrysnie ok 1h Ile trwa palcowka i lizanko co najmniej 0.5h Ile kobiety jestescie w stanie wytrzymac penetracje najdłużej- róznie mój ma wielkiego penisa, bardzo grubego i czasem mnie poobciera i musimy przestać, nawilżacze nie pomagają Ile jestescie w stanie wytrzymac sex z wibratorem-nie uzywamy

Gość gość
Palcówki nie lubię - lubiłam jak byłam młodsza, od kilku lat mnie nie kręci seks oralny jest rzadko, jak jest to bardzo szybko jest mi dobrze wiec nie musi trwać nie wiadomo ile. bardzo intensywnie przezywam lizanie stosunek? hm różnie, ale zwykle jest to ok 5-max 10 minut penetracji. w sumei to ja nie lubię za długo, wolę dość krotko a intensywnie. orgazmu nie mam zawsze przy penetracji, często jest mi po prostu bardzo dobrze i tyle i mnie to zadowala. przy oralnym mam zawsze orgazm. seks jest jakos 5-6 razy w miesiącu. małżeństwo - jestesmy razem 11 lat, mamy 6 letnie dziecko. oboje w przedziale wiekowym 30-35.

Gość gość
aha to ja z 13:24 - mam wibrator, typ mini ladyfinger, on daje mi satysfakcję w kilka minut, używam go jakos 2-3 x miesiecznie

Gość gość
5 minut stosunek , tak krotko przeciez to ledwo penis wejdzie w pochwę :-) A jak czesto zmieniacie pozycje podczas jednego stosunku

Gość gość
Debilny temat. Co Cie to wszystko interesuje, swojego życia nie masz? Ze też wam się chce na to odpowiadać

Gość gość
5 godzin.A co ?

Gość gość
Gosc z 14:28 Nikt Cie tu nie zapraszał frajerze (ko) Lepszy remat to wsadzanie ogora w pochwe Albo sranie na cycki parterki

Gość Jarek Darek Marek Arek

Od 40min do 2godz średnio.