Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Apteka trychologiczna

Polecane posty

Gość gość

Czy macie w swojej okolicy apteki trychologiczne i czy z nich korzystacie? Jesli tak to jakie produkty sa wedug was 'topowe' tzn skuteczne i ogolnie warte zakupu? bede wdzieczna za normalne odpowiedzi :) :)

Gość gość
Tez sie szykuje do zakupu czegos bardziej profesjonalnego, bo wlosy wypadają mi od dawna- najpierw myslalam, ze to wiosenne przesilenie, ale nooo mamy czerwiec. jak tak dalej pojdzie to bede lysa :/

Gość gość
Juz od dluzszego czasu kupuje produkty do wlosow tylko takie specjalne, trychologiczne :) innych- nie ma sensu, kasa w bloto :) szampon mam i ampułki z hair pharmy- widze, ze dzialaja :) wole kupic konkret produkt i miec efekty na glowie, niz meczyc sie z odzywkami, ktore niewiele dają :)

Gość gość
@20:02 okej, a po jakim czasie sa efekty? zamawialas online?

Gość gość
tak, wejdz na ich strone i tam pisze, jak mozna zrobic zakupy. efekty- to zalezy od problemu jaki masz. jak kupisz ampulki na porost wlosow to wiadomo, ze odrastanie wlosa troche trwa. ale lupiez czy lojotok- skora glowy nie wyleczy sie jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki, ale na pewno te produkty ci pomogą :)

Gość polecający
Szukajcie japońskich preparatów kaminomoto. Często ratują włosy przed przeszczepem. Są megaskuteczne, a w dodatku naturalne :)

Gość hair pharma jak zamawić

mam pytanie jak zamawiać te produkty z hair pharmy, tam tylko jest podany nr tel i nic wiecej

dzwoniłam pare razy i nic,nikt nie odbiera, podpowie ktoś coś plis plis

Gość hair pharma jak zamawić

mam pytanie jak zamawiać te produkty z hair pharmy, tam tylko jest podany nr tel i nic wiecej

dzwoniłam pare razy i nic,nikt nie odbiera, podpowie ktoś coś plis plis