Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co pomyślicie o takim facecie?

Polecane posty

Gość gość

Rozstał się z kobietą po długim związku. Było to cztery lata temu i od tamtej pory z nikim nie był.

Gość gość
zupelnie jak ja, rozstalam sie 3lata temu po prawie 8l zwiazku. co mozna sobie pomyslec? :D

Gość gość
był w za długim związku

Gość gość
I po co Wam to było ?

Gość gość
Nie wydaje wam się to dziwne? Facet po związku, a więc jakaś go kiedyś chciała, może niejedna nawet, więc nie żaden przegraniec, co nigdy kobiety za rękę nie trzymał. I przez tyle lat nie może nikogo znaleźć?

Gość gość
gość wczoraj I po co Wam to było ? xx ja niczego nie zaluje. moze ty, ale to nie do mnie z pretensjami. xx a dlaczego zakladacie jakies dziwactwa. no pieknie, i moze tez potem jakies fajfusy beda mnie rozkminiac czemu tyle sama. haha, no nie bylabym taka glupia zeby nowopoznanemu facetowi mowic prawde, ze jestem sama od 3 lat. tak sie nie robi. o, rozstalam sie rok temu. to zawsze brzmi idelnie :P czy ja mam sie komus spowiadac, ze mialam duzo stresow, problemow i chorob przez ost kilka lat oraz inne takie.

Gość gość
Tak Ci powiedział, że nikogo nie mógł znaleźć? A może nikogo nie szukał?

Gość gość
moze odechcialo mu sie kobiet,tak,jak mnie odechcialo sie facetow :D

Gość gość
nie szukamy. pielegnujemy w serduszkach milosc do exow

Gość gość
gość To ja jestem tym facetem i od czterech lat nie potrafię poznać nikogo, z kim mogłaby mnie połączyć romantyczna relacja. Poznaję wielu ludzi, w tym kobiety, także wolne. Nigdy nie są zainteresowane, nie wysyłają w moim kierunku żadnych znaków. Bez skrępowania pytają od kiedy jestem sam i dziwią się, że tak długo.

Gość gość
Ja rozstałem się z dziewczyną pięć lat temu i nikogo nie szukam. Wystarczą przygody na jedną noc.

Gość gość
może po tej jednej ma takie obrzydzenie że doszedł do wniosku że kobiet mu starczy na razie :P

Gość gość
Dziwne, bo ja faceta właśnie szukam i TEŻ MAM PROBLEM, bo wszyscy fajni gdzieś się pochowali. Zaznaczam, że żonaci i rozwodnicy ( z tym całym ich bagażem w postaci dzieci w weekendy i alimentów ) mnie nie interesują. Taka prawda. Pozdrawiam wszystkich "poszukujących".

Gość gość
wg kobiet jak ktoś nie bzyka czego popadnie to jest n nienormalny. Dla mężczyzn to normalne, że mężczyzna musi się zakochać.

Gość gość
dla niemałej części kobiet też

Gość gość
kolezanka po psychopacie/stalkerze leczy sie psychiatrycznie , syndrom stresu pourazowego itd., juz 12 lat sama. szkoda dziewczyny, tak dobrze sie zapowiadala. facetow nalezy omijac y*****m szerokim lukiem