Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny czy nosicie majtki pod mini

Polecane posty

Gość gość

podnieca mnie kiedy nie zakładam bielizny pod mini, wtedy moja myszka jest wolna, a ja się czuje seksowniej, tez tak macie czy ja jestem zboczona?

Gość gość
Jesteś :o po pierwsze to nie higieniczne, po drugie nie boisz się, że może się podwinąć i ktoś zobaczy, że nie masz majtek?

Gość gość
co do higieny to może i do końca to nie jest higieniczne- ale nigdy nie złapałam od tego zadnej infekcji itp. natomiast jak napisałam podnieca mnie to ze nie mam bielizny, wiec nawet jak by się podwinęła to ......nie jestem wstydliwa, a lubie na sobie oczka podjaranych facetów :)

Gość gość
To idź pracować do burdelu... też noszę mini, ale w życiu by mi nie przyszło do głowy nie zakładać majtek i wycierać się gołą ci/pą w miejscach publicznych... Moja pi/pa to nie ściera...

Gość gość
nic nie wycieram cipka , siedze na spódniczce a nie goła pupa, a przynajmniej jest przewiew i się nie poce w tym miejscu

Gość gość
panowie ocencie czy widok laski w mini bez majtek jest ładny czy nie, oczywiście popatrzeć możecie i tyle ;)

Gość gość
ciapaki w obozach czekają na ciebie :)

Gość gość
lubie rzeczy związane z seksem, czyli sexy ubranka, prowokowanie, uwodzenie lubie być w kręgu zainteresowan mężczyzn, lubie duże penisy, fajna zabawe, na związek przyjdzie jeszcze czas a póki co trzeba korzystać z zycia. jeżeli znajde łaceta na stałe te rzeczy będą tylko dla niego w 100%.

Gość gość
po prostu jestem wyluzowana w tych sprawach, a wy uważacie mnie za ..... ludzie to nie sredniowiecze, nie jestem dupodajka jak myślicie, owszem lubie seks z facetami nowo poznanymi, ale to ja wybieram z kim chce mieć orgazm, i nie robie tego dla pieniędzy tylko przyjemności a to róznica. jestem szczera i uważam ze wiele kobiet o mojej urodzie i charakterze by tak chciało tylko się wstydzi, bo nie wypada itp.

Gość mat11
spokojnie wychoc sobie bez majtek rob sobie co chcesz chetnie bym sie z toba umowil

Gość gość
Chciałbym taką kobietę.

Gość gość
w upalne dni trzeba wywietrzyc szpare :) wiec nie noscie majtek, bo sie wam zapoci

Gość gość
dawaj fote to zobaczymy czy cos jesteś warta.