Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załaaaaaamkatotalna

śliczne koleżanki z pracy mojego faceta i wspólne wypady na piwka OSZALEJE

Polecane posty

Gość załaaaaaamkatotalna

Cześć wszystkim! :) Jestem z moim Tż ponad dwa lata , jak w związku zdarzały się dobre i gorsze momenty ale generalnie bardzo się kochamy. Do nowej pracy poszedł 2 miesiące temu ( miała z tego co mi mówił być to tylko typowa męska działalność - co się okazało później, masa pięknych atrakcyjnych kobiet o których dowiedziałam się po tygodniu? ( w tym byłe i obecne foto modelki - oglądałam ich portfolia na necie). Dodatkowo mój Tż jako jedyny dostał swój kantor z łazienką itd na magazynie (po znajomości). Wczoraj gdy z nim rozmawiałam telefonicznie (miał nockę) wleciały mu jakieś dwie tam i łaziły "żeby se połazić" . Wielokrotnie proponują mu wspólne wyjścia do barów, na dyskotekę itp również jego kumple pracujący z nim cały czas go duszą aby szli większą grupą. Ufam mu ale oraz bardziej w środku dostaję szału gdy np. leżymy a "ta" wstawi zdj z balonami na które ten mój gapi się jak wpatrzony lub mówi że z inną pół nocy przegadał i tak bardzo ją lubi...

Gość gość
0/10

Gość gość
Biedna Ty. Wyjdź na spacer. Nie masz nic innego do roboty?

Gość zaaaaałaaaamkaatotala
Nie jestem jakaś brzydka - dużo osób mówi,że pięknie razem wyglądamy a zwłaszcza ja (miałam propozycje własnego portfolio) ,choć mój facet również jest bardzo przystojny i działa na kobiety jak magnez. Dodatkowo mam podpisaną umowę na całe 3 miesiące do codziennej bez dni wolnych pracy. Wiadomo - wakacje ciepło plaża słońce. Nie chcę aby nigdzie z nimi wyjeżdżał a już dostał nie jedną propozycję. :(

Gość gość
Prosze o poważne podejście do sprawy - jak ktoś ma pisać komentarze typu wyżej to niech się wstrzymie

Gość gość
Zazdrość to brak zaufania, poczucie niepewności w związku. Moze to sa tylko kolezanki dla niego a Ty wyolbrzymiasz.