Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

"Warszawa jest ohydna,jest be" a po studiach pojechali hipokryci do Warszawy

Polecane posty

Gość gość
A to, ze wracają nie świadczy o tym, ze miasta nie lubią. Wracają z przyzwyczajenia prawdopodobnie. Pomieszkają trochę to nie bedzie im się chciało wracać. I przestań rozpracowywać i analizowac temat bo na prawdę nie ma co. Ja też co drugi weekend wyjeżdzam z warszawy - szczególnie jak jest gorąco- pomimo, że tutaj się urodziłam.

Gość gość
Akurat jeśli chodzi o branżę IT i informatyków, to Kraków trzyma się całkiem nieźle. Mam brata, który zmienia pracę średnio raz na 2 lata, za każdym razem za duużo wyższą stawkę, a ma 2 lat. Zaczął pracować już na studiach i nie mając jeszcze skończonych studiów dostał tyle ile nasza mama po 30 latach pracy w branży finansowej

Gość gość
11:37 no właśnie NIE pokochali skoro co tydzień do domu wracają. Nie uważasz? xxx niekoniecznie autorko, ja wracam co weekend do domu rodzinnego, bo jestem jedynakiem a moi starsi juz rodzice potrzebuja pomocy na gosp. rolnym. chetnie by sie spedzilo weekend w stolycy, ale kosztem zapewne wyrzutow sumienia, ze staruszkom sie nie pomoze. jedno nie ma nic wspolnego z drugim.

Gość gość
Akurat jeśli chodzi o branżę IT i informatyków, to Kraków trzyma się całkiem nieźle. Mam brata, który zmienia pracę średnio raz na 2 lata, za każdym razem za duużo wyższą stawkę, a ma 2 lat. Zaczął pracować już na studiach i nie mając jeszcze skończonych studiów dostał tyle ile nasza mama po 30 latach pracy w branży finansowej x Trzyma się nieźle, ale nadal w warszawie więcwj zarobisz. Nawet wewnątrz tej samej firmy. Raz mi zaproponowano wiecej niz w warszawie. 3 lata temu w Poznaniu. (mam na myśli tylko poslkie miasta)

Gość gość
Jakby mi sie nie podobalo, to bym tam nie siedziala :D

Gość gość
Ale im się najwyraźniej warszawa podoba. To autorka sobie prawdopodobnie coś up*********a w głowie.

Gość gość
wyzsze zarobki ale i drozsze zycie, cos za cos

Gość gość
Płace są wyższe, ale też koszty utrzymania wyższe - wiem z doświadczenia bo mieszkałam 15 lat w Warszawie. Rok temu wyprowadziłam się do Poznania. Ceny np. wynajmu mieszkania w Poznaniu i Warszawie są ogromne

Gość gość
Ja mieszkam we Wrocławiu, tutaj się urodziłam. Warszawa zawsze w jakiś sposób mnie pociągała, nie ze względu na zarobki, ale przede wszystkim za tamtejszy rozmach, miejsca, które są związane z naszą historią, kulturą.