Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwszy seks po porodzie ;(

Polecane posty

Gość gość

Jestem 7 tygodni po drugim porodzie. Jestem po kontroli u ginekologa,wczoraj doszło do pierwszego stosunku. I wiecie co jestem załamana. Maz jak zwykle.cudowny,delikatny,długa gra wstępna itp. Ale chodzi o mnie. To mój drugi poród. Wróciłam już do wagi sprzed ciąży ale mam wstrętny galaretowaty brzuch i ogółem jestem taka..rozlazla. patrzę w lustro i mi się płakać chce. Pierwsze dziecko rodzilam mając 21 lat,wróciłam pięknie do formy,seks dwa tygodnie po porodzie i czułam się świetnie. Dziś mam 27laat i czuje się staro i beznadziejnie. W dodatku coś mnie uwiera w trakcie stosunku,u wejścia pochwy,tam gdzie miałam szwy. Chce mi się płakać.jak Maz moze mnie w ogóle pozadac jak na mnie patrzy. Wczoraj widział,że coś jest nie tak. Mówił że kocha mnie jaką jestem i żebym przestała myśleć o wyglądzie. Ech kArmię piersią i piersi też mam zwisy,normAlnie zwisajaca skóra ;( ćwiczę hula hop na ten brzuch,ale co z tego ;(

Gość Łowcaprowokacji
3/10, no może 3,5/10

Gość gość
Gdzie Ty widzisz prowokację ? ;/

Gość gość
Daj spokoj, jestes ledwo po prodzie. Zrob cos dla siebie, zacznij chodzic na dlugie spacery. Przestan karmic piersia, jesli Ci to nie pasuje. Dziecko przezuje na MM , gwarantuje Ci ;)

Gość gość
Karmienie piersią mi nie przeszkadza,bo wszędzie mam mleko ze sobą itp. Ale chodzi mi o to co się dzieje z piersiami.. I czy to w ogóle kiedyś się poprawi ?

Gość gość
Nie Jestes dla siebie zbyt krytyczna? Daj sobie troche czasu na regeneracje i jesli brzuszek jest powodem zmartwienia mozesz pozostac w seksowej bieliznie,np. Koszulce.z wbudowanym stanikiem i luznym dolem. I tak do czasu az poczujesz sie pewniej :-) powodzenia,

Gość gość
Daj sobie czas. 7 tygodni po porodzie to w zasadzie bardzo mało czasu.

Gość gość
My wróciliśmy do tego 10 miesięcy po porodzie. Ani ja ani mąż nie mieliśmy ochoty. Serio.