Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 go艣膰

Samolubny egoista czy niesmialy introwertyk?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Mam problem z moim partnerem. Jedynak, ok 30. Jestem jego pierwsza kobieta, z inna nie spa艂. Bywa niesmialy, jak i szczery do bolu, czasami zakrawa o bezczelno艣膰 ale ja tez mowie wprost wiec to akurat mi nie przeszkadza. Od pocz膮tku mia艂 problem z okazywaniem uczuc, bywa bierny, czeka jakby na gotowe. Ja okazuje wiecej uczuc, przytulam itd. W lozku jest mi z nim wspania艂e, naprawd臋 go kocham, akceptuje ale np mowie ze potrzebuje wiecej pocalunkow, a on pyta po co. Umawiamy sie on zaraz musi jechac bo cos tam. Staram si臋, zalezy mi, nie to, ze sie po艣wi臋cam ale np uwielbiam gotowa膰, robic mu drobne niespodzianki, pomagac. Robie to bo lubie, sama z siebie. Zero reakcji, jakby to by艂o oczywiste. Ostatnio nawet sam dzwoni i pyta czy zrobie mu to i to. Mam powoli dosc. Prosic nie bede. Jak mniej pisze dzwonie, bo cholera mnie bierze na jego zachowanie to zaraz pytania co jest itd. Jak probuje tlumaczyc, uniknac klotni, tylko na spokojnie to ze go m臋cz臋, ze jest taki po prostu, ale czuje do mnie ogromna milosc. Np.poswieci mi 3h na spotkanie i od razu tekst, widzisz ile ci dzis czasu po艣wi臋ci艂em och!!!! Wielka laska.... Wkurza mnie czasami na maxa ale ma tez swoje slodkie zachowania, kt贸rymi mnie rozbraja i jestesm zdezorientowana czy on naprawd臋 z tych zamknietych czy jest urodzonym egoista i nie chce sie postarac???

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰