Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dylemat. Zostać w bardzo dobrze płatnej, ale potwornej pracy, czy nie?

Polecane posty

Gość gość

Co wy byście zrobili na moim miejscu? Generalnie sytuacja jest taka, jest to praca dodatkowa, bo mam jeszcze sesję na studiach, zaraz koniec sesji i idę do normalnej pracy na umowę, mogę dorabiać w tej pracy dodatkowej dalej i jednocześnie pracować na umowę, wtedy w ogóle zarobiłbym w ciul siana, ale jest taki problem. Ta praca, mimo, że bardzo dobrze płatna( od 20-30 zeta za godzinę roboty wychodzi) to jest po prostu jedną z najgorszych, możliwych katorg psychicznych, a dodatkowo efektywność zależy w bardzo dużym stopniu od szczęśćia. Teraz pytanie. Odebrać wynagrodzenie za ten miesiąc i się zwolnić, iść na umowę. Czy zaryzykować potężną katorgę dla grubych pieniędzy?

Gość gość
30 zl to nie jest wcale swietna kasa. Twoje zdrowie jest wiecej warte

Gość gość
No jest, bo to 30 to jest netto, na rękę, a nie brutto + jeszcze, gdybym pracował na umowie w normalnej pracy i dostawał przeciętną stawkę to miałbym ładne miesięczne wynagrodzenie, ale sam nie wiem k*rwa, jak nie zostanę to pożałuję, jak zostanę to też pożałuję. Eh...

Gość gość
No wiesz, nie wiem jak jest z praca w twoim regionie, ale 30 zl to naprawde obiektywnie nie jest wielka kasa. Warto sie stresowac? A skoro efektywnosc zalezy od szczescia, to jest to ogromnie stresujace. Prawda jest taka ze nigdy nie ma sie wszytkiego, musisz sie wsluchac we wlasna intuicje i zrobic to z czym poczujesz sie najlepiej a nie to co inni ci radza.