Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szatan®

Bedzie masowa deportacja Polaków z Wielkiej Brytani. Jak myślicie??

Polecane posty

Gość gość
Niech ich deportują do Bruxeli, tam ich ryży Donald Prezydent Europy przygarnie

Gość gość
szatan idioto nawet jak w uk zagłosują za wyjściem z UE to wielka Brytania najwcześniej w 2018 roku wyjdzie z UE

Nie rozumiem agresji. Normalne jest że są procedury nawet jeśli 2 lata to nie jest dużo. Zastanawiam jakie sankcje nałożą na Wielką Brytanie. Będziemy widzieć co nas czeka jeśli odejdziemy.

Gość gość
Wielka Brytania otrzyma status Norwegii więc żadnej deportacji nie będzie, wystarczy legalnie pracować i płacić podatki.

Gość gość
Wszystkich deportują do piekła Szatanie.

Gość gość
Roboli nie deportują bo ich potrzebują. Żaden brytol nie będzie pracował na zmywaku.

Gość gość
Chore polactwo .byle komuś się nie wiodlo

wiec generalnie 2 lata ma zajac wyjscie z unii, to 2 lata czekam. Ja w polsce jesli chodzi o sytuacje mieszkalna itp. to mam lepiej niz tutaj k4rwa.

Gość gość
Elficki cwelu ty myślisz ze jak puszczasz jkies techno w uk to jesteś lepszy niż zwykły robol? Hahah jak juz coś to robole zostaną a ty polecisz

Gość gość
Ci ktorzy pracuja w uk tez beda musieli wracac

zwykly robol cale zycie zmarnowal, cala mlodosc, zeby do konca zycia byc robolem, a ja w przeciwienstwie do ciebie i roboli od malego dziecka cos robilem cepie piertolony.

Gość gość
Ale wy durni jesteście. Nikt nikogo nie będzie deportowal :D mo chyba, że wprowadza wizy jak w USA, ale i tak mało prawdopodobne. Jakoś u nas z Ukrainy, która nie jest w UE przyjeżdżają ludzie i normalnie pracują i nikt ich nie deportuje :D

ja tam mam wyje4ane, jestem perkusista i moge grac wszedzie, nie tylko w jukej, a ja tutaj juz zaczalem, ja nie ucierpie, bo w polsce tez znam dobrych ludzi do grania, takze zobaczymy :D.

Gość gość
Elficki cwelu ty myślisz ze jak puszczasz jkies techno w uk to jesteś lepszy niż zwykły robol? Hahah jak juz coś to robole zostaną a ty polecisz

Gość gość
Elficki weź sobie strzel baranka bo jesteś strasznie denerwujący i srasz ogniem jak stara panikara. Robisz z siebie gwiazdę perkusji a grasz po festynach cwelu.

Gość gość
Zerem to Ty jesteś żebraku festynowy :D Chciał byś być takim "zerem" jak ja ale niestety musiał bys jeszcze wiele pracy włożyć w siebie żeby osiągnąć mój status konwoju od 7 bolesci

widzisz, roznica miedzy mna a toba jest taka, ze ja nie musze pracowac, zeby przetrwac na tej planecie, bo we krwi mi plynie metal i rock'n'roll, a tak jak mi rece szybko "pracuja", tak ty nigdy nie bedziesz w stanie wycisnac za zestawem tego co ja wyciskam, chocbys trenowal do konca zycia cepie, jestes nieudacznikiem, ktory nic w zyciu nie potrafi :D. Chwal sie dalej, pieniadze dla mnie to nie jest zadna miara, wiem, ze jestes nieudacznikiem, bo sie ze mnie nasmiewasz, a to ja czynie cos dobrego dla innych, nie ty. :) smieciu

Ja se mśyle ze tak od razu ich niepowywalają bo to też była by dla nich strata tanich roboli:D