Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nienormalny facet?

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj na jeździe z instruktorem uczyłam się jazdy po łuku. Miałam wyjątkowo zły dzień od rana, potem chłopak nie odbierał telefonu a miał mnie zawieźć, bałam się, że coś mu się stało itd więc na jeździe byłam zestresowana, ale szło mi nieźle, tylko potem zaczęło mi się trochę kręcić i wtedy instruktor wybuchnął jak nigdy, zaczął na mnie krzyczeć, że gdzie ja jestem, że nie myślę, co ja robię, ja lekko skręciłam kierownicą to on mnie wyzywał, że niby kierownice w pół skręciłam jak nic takiego nie było, tak mnie zwyzywał i obraził, że prawie się już popłakałam z tego wszystkiego... Czy on jest normalny? wcześniej nie zdarzały się takie akcje ja rozumiem, że mógł się zdenerwować, ale bez przesady

Gość gość
jeszcze zaczął się wydzierać i do mnie, że co mi jest, a ja że się zdenerwowałam ( przez niego, bo na mnie krzyczał ) to on znowu z mordą, że na egzaminie też będę się denerwować ( no cóż, tam raczej nikt nie będzie się darł, jak zrobię błąd )

Gość gość
Zmieniłabym instruktora i złożyła pisemną skargę na niego do właściciela i dyrektora szkoły jazdy.

Gość gość
nie wolno krzyczeć,ani na gnojka w szkole ani na pracownika itd. jak ktoś się uprze to podciągnie pod mobbing