Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

czy na kafe można poznać kogoś interesującego?

Polecane posty

Gość

Dział erotyczny to nie serwis randkowy, ale czy nawet w sklepie spożywczym nie można spotkać tej wyjątkowej osoby, która obudzi w nas ukryte pragnienia, która zmieni nasze sny, nasze powiedzonka, tok myślenia, harmonogram masturbacji? Czyż nie tym łatwiej o taką znajomość tutaj, gdzie ludzie bez skrępowania rozmawiają o swoich erotycznych pragnieniach (przynajmniej teoretycznie)? Oczywiście są tu też tacy, którzy wolą liczyć kto ile czasu spędza na necie, kto z kim rozmawia na mailu, kto o kim napisał opowiadanie i czy miał na to zgodę, kto miał w sobie za dużo k***sów, kto za mało lub nieodpowiednie itp ale nie o nich mowa, co wcale nie przeszkodzi im skomentować i tego tematu ;) Ale do rzeczy. Szukajcie, a znajdziecie. Ma na imię Ola. Myślę o jej cipce od rana do wieczora. Tylko ona. Chcę ją mieć dla siebie. Będzie nam jak w niebie. ;) Pewnie nawet nie przeczyta tego tematu. Na kafeterię zaglądnęła przez przypadek. Ale i tak chcę to wykrzyczeć. Może to jest sposób, szukać na kafe osób, które nie piszą tu wcale. Niniejszym proszę o zaprzestanie wysyłania mi swoich nagich fotek, nie jestem już zainteresowany żadnymi cyckami, oprócz tych należących do Oli. O propozycjach seksu nawet nie wspomnę. Nie! I małe wyjaśnienie, temat jest żartem całkiem na serio. Tzn forma jest żartobliwa, treść całkowicie poważna. Nie wiem po co to tłumaczę ;)

Gość gość
Cześć Cynik 🖐️Bierzesz Olę na klatę?

Gość gość
Pewnie kazała mu to napisać. :D

Gość
gościu, pewnie tak. Straszny ze mnie pantofel? ;)

Gość gość
No troche tak. :(

Gość gość
Cześć Mag. 🖐️

Gość gość4imp
Cynik. :D 🖐️ Ale ja będę wielbiła Cie z daleka zawsze. ;( Pantofel. :P

Nic nie szkodzi Smof Ale mozliwe zekiedys,........ Dlaczego tak pisze bo czytalam kidys twoje wypowiedzi ze znana mi osoba. Bawcie sie dobrze. Bye 🖐️

Gość
Cześć przyjacielu, Imperium ;) Tak, ten statek odpływa, możecie mi pomachać z daleka ;)

Smof dlaczego? Ja nikogo nie szpieguje. Do nikogo sie nie wtracam,, czytac przypadkiem jakis wypowiedzi to jest tylko przypadek. Za dlugo bylam na Kafe i za dobrze poznalam ja z tej gorszej strony. Teraz co jakis czas sie pokazuje tylko na swoim temacie X Dobra koniec mojego gkedzenia Czesc dla tych co mnie znaja

Gość gość
Hm Interesujący ludzi wyzywają innych od pedofilów, popierają projekt Petrov nie widząc nic w tym złego. Swojaki typu Cynik hejtują i wyśmiewają Muchę. Imperium przyznaje się do zdrady. Awaria publicznie się masturbuje. Pijany Spe wyzywa od szczurów. Hejty, oskarżenia bez dowodów , spamy ot ciekawe forum z ciekawym ludźmi :-D

Gość gość
Fajnie :):):)Szczęścia i tak dalej :P

Kota raczej, musialam go uspac bo stary byl ,przestal jesc na koncu i byl coraz slabszy Moje zycie mam teraz spokojne niz kila lat temu Duzo sie zmienilo wbnim. Nie jest to temam na tym forum. X Co do mojej ostatniej wypowiedzxi to prawde napialam

Gość gość
Same debile, erotomani, alfonsi i kulwy bajkopisarze zarówno kobiety jak i mężczyzni

Gość gość
Można! Poznać Ciasteczko, skosztować, i już zawsze oblizywać się na samo wspomnienie...

Wracając do tematu ;) jestem na tak! Można spotkać wiele ciekawych osób z których ktoś może okazać się tą branią dusza i takie tam. Jednak to my decydujemy co dzieje się z tymi znajomościami i dokąd pozwolimy im zajść. Ja poznalem kiedyś fantastyczną kampanke do moich monologow i od tamtego czasu Marczakowa chodzi za mną krok w krok i gdyby nie rodzajnik to byłaby ona najlepszym przyjacielem człowieka! Hihi. A poważnie to nie istotne czy tu czy na ulicy czy w konie lub szpitalu. Jeśli spotykasz kogoś kto zapiera Ci dech w piersiach to zawsze idziesz krok dalej. Pozdrawiam!

Gość gość
Ołówkiem swoim rysuj po swej doopie korkociągu.

Gość gość
Smof i po co o uczuciach rozmawiac i moze zyc zludzeniami.? Niektore osoby biora sobie to do serca. Czyta sie bardzo czesto to i owo jak prosza wrecz blagaja o zainteresowanie sie taka osoba. Tagie gierki sa wrecz obrzydliwe Pozdrawiam

Gość gość
I pisze sam do siebie dziadyga:o..

Gość gość
Napewno nie ja sama do siebie pisze w mojej ostatniej wypowiedzi

Gość gość
Cześć Cynik 🖐️ja w kwestii zapachu Oli, czy to coś blisko Agnieszki?czy słodsza?

Gość gość
Nikt nie może być słodszy od Agnieszki 🖐️

Gość gość
Haha tej rozwòdy ktora zradzila męza i mailuje z Androgenem? Juz sobie czarownico z Sopotu nie slodz. Żona Androgena czeka na ciebie:-D

Gość gość
'28- spièrdalaj pokrako do garów! Migusiem :-D

Gość gość
08:25 możesz mieć racjęa po dobrym sztormie, to na pewno masz rację.