Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewictwo tak samo jak prawictwo jest bardzo ważne w związku po tym oceniamy

Polecane posty

Gość gość

człowieka jak nie jest prawiczkiem do ślubu to k****arz i c***a

Gość ukulele27
Tak, oceniam po prawictwie. Jak facet jest prawiczkiem, to się z nim więcej nie spotykam.

Gość gość
jak jest prawiczkiem to się szanuje i warto z takim mieć kontakt, związek. Tacy co nigdy nie uprawiali seks jako jedyni się szanują! ukulele27 dziś Spadaj niedziewico puszczalsko nie trzymająca cnoty dla męża prawiczka czystego!

Gość gość
To Nie jest ważne czy seks przed ślubem czy po! Ważne jak my mieliśmy seks przed ślubem ale ja dziewica mąż prawiczek. Nie ma byłych i intymność to ja i mąż przede wszystkim. Dlatego mąż jest przy każdym badaniu ginekologicznym cipki. Wiadomo że to tyło jest dla cywizowanych par. Związek bez tabu bo gdy ignoruje i izoluje męża to cię zdradzi i zostawi.

Gość ukulele27
Ja jestem dziewicą, ale nigdy nie tknęłabym prawika. Są żenujący.

Gość gość
Zmutowany topik frajera z małą kuśką , co najpierw chce związać kobietę ślubem a potem zatruć jej życie byle jakim seksem lub w ogóle jego brakiem. Do proboszcza zadek nadstaw i nie wku.....iaj znowu swoją p***b....ną ideologią wziętą z brudnej dóópy katechetki.

Gość gość
18.37 My z mężem nigdy nie lubimy używanych towarów!!! 18.34 ma rację że nie jest do wycierania się. A prawiczek i dziewica na pewno nic nie wniesie do związku jak np. HIV lub inny syfffff itp......!!! Cnota i prawiczek to wspaniały związek a jak ty się wycierasz to powodzenia! !!