Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szkoda mi dzieci leniwych matek

Polecane posty

Gość gość

Które muszą pić od urodzenia mm, bo ich matka jest zbyt leniwa zęby karmić piersią. To jest dowód na to że nie potrafi się poświęcić dla własnego dziecka. A gdzie do tego wychowanie i miłość do niego?? Ja będę swoje karmić do poty do póki będzie potrzebowalo pić mleko matki i nie zamierzam się poddawać bo boli albo ze trzeba wstawać co godzinę w nocy. Lenie śmierdzące !!

Gość gość
karmienie z cyca jest oblesne. prawie jak obciaganie mlam mlam :D

Gość gość
Ja nie karmilam, bo zarazilam sie cytomegalia chwile po porodzie...

Gość gość
Sama jesteś oblesna o tyle

Gość gość
a ja karmiłam piersia z lenistwa wyobraź sobie... odpinalam stanik i gotowe a tak to musiałabym sie bawić w jakies wyparzanie, odgrzewanie itd...

Gość gość
Nie każda co chce to karmić może. Ja miałam wybór albo kp albo walczę z chorobą. Jakoś nie uważam się przez to za gorszą

Gość gość
co ty pieprzysz, przecież karmienie piersią jest milion razy prostsze niż dawanie mm. mam porównanie, bo karmiłam bliźniaki metodą mieszaną. podać pierś to minuta, w nocy dziecko jadło, a ja spałam. karmiąc butelką musiałam przegotować wodę, wystudzić ją, trzymać w podgrzewaczu nastawionym na odpowiednią temperaturę, potem w nocy pół przytomna szykować mieszankę (a dziecko wrzeszczało), karmić na siedząco i walczyć, aby nie zasnąć, w końcu czekać, aż dziecku się odbije... dla osoby leniwej karmienie piersią to bajka.

Gość Editta van K
a mi szkoda dzieci matek polek... wisza na tym klapnietym cycu do 6 roku zycia.. sa uczepione mamusi i niesamodzielne.. patrza na zameczona, zaniedbana matke meczennice, ktora nic im wartosciowego nie przekaze, oprocz nienawisci do czegokolwiek co inne.. wyrastaja potem na mamisynkow i kaleki emocjonalne z alergia na byle gowno.. smutne to...

Gość gość
A weźcie się nie podniecajcie. Jakiemuś trolowi się nudzi i chce wywołać g****oburzę.

Gość gość
A dziecka kp to Noe trzeba odbijać??

Gość gość
autorko jak widzisz ty jesteś leniem smierdzacym! tylko wyciągniesz cyca i już gotowe, bo ci się nawet nie chciało butelek wyparzac i mleka przygotowywać, gdzie tu poswiecenie dla dziecka...?:P jesteś tak glupia i ograniczona, ze nie wiesz, ze sa matki które chciałyby karmc piersią a nie mogą z jakiejś tam przyczyny...i nie pisze o sobie bo akurat kp

Gość aniamammmam
a ja przestalam po miesiacu i w koncu moje dziecko bylo spokojne i przestalo plakac, a ja w koncu mialam czas sie wykapac i odsapnac i mam to gdzies ze jakiejsc mamusce z obwislymi cyckami to przeszkasza