Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy SEX w nowym związku?

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy ze sobą miesiąc, chemia jest nie do opisania a ja boję się ze jak pójde z nim do łóżka to mogę to zepsuć. Ale odwrotnie też się boję, że jak będę to odciągać w czasie to on też się zniechęci. Co robić?

Gość gość
Zdecyduj sama. Ja czekałam pół roku, w międzyczasie związek się rozwalił i nigdy nie uprawialiśmy seksu.

Gość gość
a nie boisz sie ze moze to nie ty cos schrzanisz, moze nie on, ale nie spodoba ci sie tak jakos i potem rozpad :D w sumie lepiej wczesniej niz szybciej

Gość gość
Nie chodzi mi o jakieś pół roku, ale powiedzmy kolejny miesiąc randek. Tylko jak się powstrzymać i jak go nie urazić odmową? Pieszczoty są bardzo intensywne na ten moment.

Gość gość
kiedy sa juz pieszczoty to po co zwlekac, co czekasz kolejny miesiac na dni nieplodne (18-28 dc)? :D nie macie po 16lat, dorosli ludzie.

Gość gość
Czuję że on w łóżku będzie ogień, nie obawiam się ze się rozczaruję.

Gość gość
Po ślubie.

Gość gość
Jak to było u was?

Gość gość
Jak dostanie mleko za darmo to nie kupi krowy

Gość gość
Po ślubie krowo!!!!!

Gość gość
na co tu czekać ?? pamiętaj tylko, żeby partner OBOWIĄZKOWO założył prezerwatywę

Gość gość
nie namowicie mnie na zadne sluby wiec wypiertalac

Gość gość
tak jesteśmy juz miesiąc, ale mam pewien intymny problem, z poprzednimi partnerami, często się zakleszczałam i trzeba było potem po straż pożarna dzwonić :O dlatego boję sie tej inicjacji, abyśmy odwróceni tyłkami do siebie na pogotowiu nie wylądowali :(

Gość gość
i głupie podszywy się pojawiły:-)

Gość gość
Do ślubu zidzro uprawiajaca seks przedmalzenski i nieprokreacyjny

Gość gość
Kotarba dziś możesz pomarzyć karakanie i impotencie.:)

Gość gość
zakleszczyc to sie moze pies w suce :classic_cool:

Gość gość
Najwcześniej w noc poślubną.

Gość gość
gość dziś wypiertalaj wieśniaczko GGGB/HIM wczoraj pisałaś spod gggb że niby mieszkasz w Warszawie ? :D hahahaha daj juz spokuj, zostałas zdemaskowana totalnie, twoje ściemnianie juz nie ma sensu...

Gość gość
jestem facetem :D

Kuźwa, po co czekać ? Miesiąc to wystarczająco. I tak wylądujecie w łóżku. Boisz się, że przeleci i zostawi albo, że pomyśli, że jesteś łatwa? Jeśli tak zrobi to znaczy, że jest j*******y i nie ma co sobie głowy nim zawracać. Życie jest po to by się seksić, a nie wyliczać kiedy można, a kiedy nie można :O

Gość gość
gość dziś tak ci się tylko wydaje transseksualisto z hiv'em

Gość gość
Studzia ale czy najpierw nie powinno się faceta rozkochać w sobie przed seksem?

Gość gość
zgadzam się ze Studzią. też mnie śmieszy zgrywanie niewydymki ;) no chyba, że kobieta po prostu "nie jest gotowa". ale skoro, jak piszesz, chemia jest nie do opisania? jak to się mówi - co ma wisieć, nie utonie. jak ma się coś schrzanić, to się schrzani. a jeżeli to dobry związek, to seks to tylko umocni.

Gość gość
studzia ty kretynko wypiertalaj z tego tematu !

Gość gość
To jest bardzo indywidualne pytanie i każdy ma prawo do niego mieć swoją filozofię. Osobiście uważam, że nie jest dobre ani czekanie/zwlekanie, ani też skok na głęboką wodę tuż po poznaniu jego imienia. Myślę, że to się czuje. Przede wszystkim-trzeba być sobą. Także w sprawach, które dotyczą seksu. Jeśli ma się wpojone, że kobieta i mężczyzna powinni dać siebie nawzajem po ślubie-to ich sprawa. Każdemu ma prawo odpowiadać co innego. Jedni idą do łóżka z nieznajomymi, i też jest dobrze. Tutaj gra główną kwestię wychowanie, szacunek do drugiego człowieka, mentalność, charakter, ale i także-co w seksie jest bardzo ważne-impuls, pożądanie, chemia, ogień, zmysłowość, nastrój, zapotrzebowanie. I wszystkie te kwestie, bez wyjątku, są bardzo ważne. Autorko, słuchaj siebie, swego głosu serca i potrzeb. Jeśli uważasz, że oboje jesteście gotowi na seks-nie rozumiem, dlaczego macie z niego nie skorzystać? Później będziecie się zastanawiać, co dalej. W takich kwestiach nie można powoływać się na opinię innych. Powodzenia.