Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teraz Szkocja może się odłączyć od UK...

Polecane posty

Gość gość
czlowieku, nie bierz nigdy lekow! :D :D jednak glupi ludzie sa szczesliwsi, a ty ze swoim poziomem idiotyzmu i szczescia jakie czerpiesz z tego przynajmniej przyjemniej bedziesz szedl przez zycie :D

Gość gość
Szkoci niech się odłączą jak chcą. Co mnie to obchodzi? Najważniejsze że w PL jest blogi spokój i dobrobyt. PiS zapewnia nam szczęśliwe chwile, daje 500/bachora i nie przeżywamy rozterek politycznych tak jak UK. To się nazywa patriotyzm!

Gość gość
PiS to antypolskie skurfysyny z bezzebnym kaczorem jako przywódca. Yebany pedale gnij w uka.

Gość gość
Tak kurfa, wskaż mi jednego garomyja który ma 5 tys fun dochodów na rodzinę. Ja cwelu mam 5,5 tys zl dochodu i spokojnie w takiej Wawie bym się utrzymał. Poza tym w Wawie są jeszcze wyższe zarobki niż w Trójmieście. Mój kumpel w Wawie rozwozi kwiaty po kwiaciarniach i ma ponad 3 na rękę. Inny kumpel pracuje jako informatyk i ma ponad 6 tys. Ty z****** garomyju. Co ty wiesz o życiu w PL skoro ty kurfa całe życie byłeś na utrzymaniu rodziców w swoim zaszczanym PGR ZE pod Łodzią. Yebany nieudacznik.

Gość gość
Bo to jest lesny pazdierz z Nottingham :D

Gość gość
Ja tam swoje wiem : w PL jest bardzo tanio a sytuacja polityczna jest stabilna, bo PiS czuwa żeby nam było dostatnio. Dają przecież po 500 /bachora więc dobrobyt jest jak talala! A pracy przecież nie brakuje. Polacy żyją jak pączek w maśle!

Gość gość
Tak stabilnie... Francja i Niemcy juz tworza superpanstwo. Pod butem Niemcow bedziecie znowu stabilnie szprechac...

Gość gość
Aha! PL od niczego się nie odłączy tak jak Szkocja. Dotacje płyną wprost do naszej kieszeni i nic nie trzeba robić. Kasa sama płynie strumieniem jak szeroka rzeka. Czyż to nie jest piękne?

Gość gość
nie każdy jest garomyjem, my juz od dyrektora dostalismy zapewnienie ze nie mamy się czym martwić bo takich specjalistów nie znajdzie się z dnia na dzień (mamy tylko 4 Europejczyków na 200 pracowników), a nawet jeśli ktoś się boi o swoja przyszłość to przecież wyrobienie brytyjskiego paszportu to nie problem?