Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie kobiety lubia mezczyzni spod znaku raka?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie kieruje do kobiet ktore były dlugo badz nadal sa w zwiazku z facetami spod znaku raka. Jakie kobiety oni wola? Opiekuńcze co koło nich skaczą i im nadskakują a moze takie niezależne. Moj facet duzo mi pomaga. W poprzednim zwiazku skalałam koło faceta wagi, dbałam o siebie, gotowałam mu, prałam sprzątałam a po paru latach nawet tego nie doceniał i nawet śmieci nie wyniósł. Ja słyszałam ze raki lubia jak sie koło nich skacze, a ja ze wzgledu na zle doświadczenia pozwalam mu wszystko robic i nie wiem czy np nie zostawi mnie jak trafi sie jakas inna co mu ugotuje obiadki czy wszystko pod nosek podstawi.

Gość gość
Czy ktos ma męża spod znaku raka?

Gość gość
mialam z przelomu raka/lwa, nie polecam

Gość gość
No mam,.15 lat już. Powiem Ci, ze różnie ze mną jest. Mam fazy na bycie super hiper gosposia i on to uwielbia. Ale jak mam faze lenia to jakos nie jazgocze. Nie uciekł czyli źle nie jest. Dobry, pracowity i uczciwy chlopak. Rodzinny i cieply, wspanialy ojciec. Zeń się ;)

Gość gość
zadnych slubow

Gość gość
Mąż spod znaku raka,ja też różnie bywa są też spiecia,ale więcej tych szczęśliwych dni,pomaga,gotuje,sprząta itd

Gość gość
watpie. faceci spod znakow wodnych

Gość gość
Dobrze gotował ale był leniwy, przez cały związek tylko dwa razy ugotowal o sprzątaniu nie było mowy.

Gość gość
Łatwe.