Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie kupic kostium kapielowy jednoczesciowy?

Polecane posty

Gość gość

Po ciąży mam okropny brzuch. Chce go ukryc. Poza brzuchem wyglądam spoko, mam jednak duzy biust (65H). Przeszlam dziś cale miasto w poszukiwaniu stosownego kostiumu. Maja tylko dwuczęściowe a jak już znajda się jakies jednoczęściowe, to wszystkie powyżej rozmiaru 40... W sklepach firmowych z bielizna tez same duże rozmiary, brzydkie fasony i do tego ceny jak z kosmosu. Przeszukałam internet, ale boje się zamawiac online.

Gość gość
Maz w zeszlm roku kupil mi monokini, wszystko cacy, ale biust mam za duzy, stroj ma rozmiar s.

Gość gość
A czemu się boisz zamawiać online? Przecież jak nie pasuje to odsyłasz/wymieniasz. Najlepiej zamówić 2-3 rozmiary jak nie jesteś pewna i właśnie odesłać. Ja staniki i kostiumy od lat niemal tylko przez net kupuję :)

Gość gość
Też bym online zamówiła, szczególnie w tych gdzie oferują wymianę za free. A może dwuczęściowy z wysokim stanem? Albo majtki+ koszulka? Teraz dużo takich rozwiązań pomiedzy, z jakimiś paskami, "siatkami pająka" itp

Gość gość
ja właśnie dzisiaj kupiłam. Przez miesiąc zdążyłam wymienić garderobę letnią na nową ( rok temu urodziłam i brzuch został), ale tego stroju to się bałam. Jutro wyjeżdżam i nie miałam wyjścia- przeleciałam wszystkie firmówki, na stroju nie chciałam oszczędzać,miałam kupić taki, w którym będę się dobrze czuć i nico. Przypadkowo weszłam do Intersportu i tam eureka!!! Prześliczne stroje dla kobiet, modelujące sylwetkę, jednoczęściowe, no boskie!! Mój kosztował 169, większość 199. Polska firma Feba. :). Kolory różne, ja mam stonowany- czarny z dodatkiem pepitki. Wspaniale się w nim czuję :)

Gość gość
Feba się może wypchać. Kostiumy bez rozmiarów "stanikowych" to porażka.

Gość gość
hmm, masz rację, ale ja mam problem z brzuchem, biust mały, więc dla mnie Feba jest bardzo ok. Dla autorki chyba nie. Ja o tym insporcie napisałam, bo nie wiedziałam, że kupię tam kostium inny niż pływacki na basen. A wybór był spory! Więc się zachwyciłam. Jutro wyjeżdżam nad morze i baaardzo się cieszę z tego kostiumu. Pozdrawiam