Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LenaGoedecke223

Mam kompleksy na punkcie moich

Polecane posty

wielkich syr,tak,nosze rozmiar buta prawie 40 a do tego mam straszne halluksy.Moj drugi wielki kompleks to dlugi nos jak Pinokio...tak,mam brzydki wielgasny zdeformowany nos,mimo,ze mam juz za soba jedna operacje plastyczna,a i tak jest paskudny.Tutaj nie pomoze mi nawet w miare dobra figura i kragle biodra(ktore i tak sa plaskie i przez to nieapetyczne).Przez to jestem wredna i zgorzkniala,a nawet jak probuje to ukryc,to i tak predzej czy pozniej wychodzi na jaw,jaka wredna suka jestem.Staram sie walczyc z kompleksami,bo inaczej kompleksy mnie zabija,nosze seksowna bielizne,ladne ciuszki,staram sie,cwicze,chodze do sauny...ale i tak sie coraz bardziej pograzam...coraz mniej ludzi ze mna wytrzymuje,niedlugo wszyscy sie ode mnie odsuna.A stara jestem,bo mam juz 42 lata,udalo mi sie znalezc faceta,wprawdzie lysy niski i gruby,ale jakims cudem udalo mi sie go przy sobie zatrzymac(chociaz wiem,ze zdradza mnie na prawo i lewo)..dzieci nie mam i miec nie bede,bo i tak bym sie na matke nie nadawala,zdaje sobie sprawe,ze zj***labym mu charakter i wyrosloby na nieszczesliwego wraka.Jestem niby wyksztalcona,bo po prawie,ale co z tego ?Nic nie zakamufluje mojej tepoty,wszystko jedno,ile ksiazek bym nie przeczytala i ile bym nad soba nie pracowala.Jestem po prostu wredna,zlosliwa i glupia.Chce to sobie zrekompensowac tym,ze staram sie rzadzic wszystkimi dookola,zeby chociaz przez moment poczuc sie mniejszym smieciem,niz jestem w rzeczywistosci-ale gdzies w glebi wiem,ze ludzie za plecami sie smieja z mojej apodyktycznosci i obrabiaja mi doope,bo nikt mnie tak naprawde nie lubi... Jednym slowem...zj****a jestem.Taka prawda o mnie,niestety :(

Gość gość
Szmata z ciebie.

Gość gość
To duże masz stopy Ja mam rozmiar butów 36 albo 37

Jak widze te wszystkie ladne dziewczyny na ulicy,to najchetniej oblalabym ich sliczne buzki kwasem zly.gif x Będąc prawniczką powinnaś znać konsekwencje takiego czynu. A zresztą bzdura, lena gołedeski to jakis debilowaty troll.

Gość gość
Oblej sobie ten wielki nochal :D

Gość gość
Tudzież syry rozmiar 40

Gość gość
A gdzie ty chodzisz? Będę unikać tych miejsc.

Gość gość
W podkrakowskich wsiach mówią "syry".

Gość gość
Mówią "syry", bo im nogi śmierdzą.

Gość gość
siemka popiszemy o sexe i twojm kakalku

Gość AnzelmCzop
Lena dziendobry. fajna dziewczyna z Ciebie. już mnie kręcisz a jakbyś miała psioszkę nówkę sztukie , taką jeszcze nieśmiganą to już Cię kocham

Gość gość
a peniska masz?

Gość gość
czyli szczesliwa jesteś Lena, wysmigana psioszka az się sflaczaly motyl zrobil , pewnie wargi łopocą jak sztandary na wietrze. a duzy rozmiar stop i haluksy? nogi nieważne i tak na boki by pisioszke smigac idą

Gość gość
a dlaczego? czego Ci brakuje?

E tam, na pewno nie jest aż tak źle, też mam dużą stopę i dzięki temu mogę szaleć na orzecenach!

Gość Mały     John
Lena Wielka Stopa! ❤️

Gość gość
Fuu,stopy z halluksami,nie ma nic gorszego :O

Gość gość
Up