Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

konkubent mamy zmusza mnie do

Polecane posty

Gość gość

Tego żebym mu dawala lizać cipke szantazuje ze jeśli nie będę dawać to wyrzuci nas z domu bo mama jest chora i nie pracuje co robić jestem zalamana

Gość gość
Jak cie zmusza to zglos to do wladz

Dobrze że nie każe Ci okien myć o drugiej w nocy i masz czas glupoty pisać ;) to pewnie w przerwie przy ocieraniu potu chorej matce! A swoja droga to musisz sie czuć nie ciekawie bo pewnie wymyslajac takie bzury to przez sekunde przechodzi Ci mysl przez glowe że mogła by byc to rzeczywistośc. I wtedy szybko tłumaczysz sobie w myslach że to tylko żarty! Nie mówie o tym końkubencie ale o chorej matce. Byle byś nie musiała czy nie musiał kiedys naprawde przezywac choroby wlasnej matki bo takie bzdury jak na złośc sie pzrypominaja i wtedy to nie bedzie zabawne.A teraz pisz do woli to nie boli hehe

a jeśli to nie zabawa, kredkowski? myślę, że koniecznie powinnaś opowiedzieć mamie co przeżywasz. to co się dzieje, nie jest dobre ani dla ciebie, ani dla twojej mamy.

Tak! O matko! a więc to biedne prześladowane dziecko nie wie co zrobić i publikuje swój krzyk rozpaczy o trzeciej w nocy na forum erotycznym! Przestań bo mi zwieracze puszcza i powstanie czekoladowy deszcz jak to jest prawda. Juz widzę jak ta biedulka ciągnie beke z każdego kto lyknął taki blef. Nieaniolek nie dajmy się tak ponosić ;)

nie ma dobrych, ani złych godzin. każda jest dobra, jeśli człowiek dojrzeje do wyrzucenia z siebie tego, co go dręczy. może to prawda, a może nie. tego z całą pewnością nie wiemy. życie potrafi zaskakiwać, kredkowski :) nawet się nie waż popuszczać zwieraczy! jestem tolerancyjna, ale nie do tego stopnia. mogę ci wybaczyć katar i takie tam.. różne ;) ale tego.. w życiu i nigdy ;)

To miało być porzekadło przecież! Tak się mówi przecież że coś sir zrobiło czy powiedziało w złą godzinę więc dewagacje są tu po nic. A do tego czy wiemy czy nie wiemy to nijak się to ma do odbierania tego przez innych. To nie telefon zaufania, czy ostatnia droga czy jeszcze inny Monar! To forum erotyczne więc nie dorabiajmy rybie świńskiego ryja. Bzdurą jest zauważanie takich postów nawet bo dajesz sposobność jakiemuś idiocie powielania tych praktyk. Żadna tania filozofia tu nie jest potrzebna. Czy ty aniołku jak widzisz palący się dom to dzwonisz na basen? Bo tam dużo wody? To samo jeśli ktoś jest w kłopotach to nie szuka ich rozwiązania w miejscu gdzie co drugi to jakiś zbóż może być. Więc prawienie bzdur typu prawda czy nie jest nie ma miejscu. Tylko pała u ciasne drzwi takim zartownisiom a nie domysły jakieś.

Gość gość
jak będzie atakował to krzycz na cały głos , niech sąsiedzi się dowiedzą i zgłoś to na policję .