Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moczenie sie

Polecane posty

Gość gość

Czesc mam 16 lat i mam problem od jakiegos czasu zaczynam sie moczyc w dzien jak i w nocy nie czuje tego bylem u lekarza z mamą i kazal nosic pieluchy a ja nie chce ich nosic pytalem sie czy jest inna opcja to powiedzial ze moze mi po jakims czasie przejdzie a teraz mam sie zalatwiac w pieluchy :( wstydze sie a teraz jest lato i to widac

Problem moze lezec natury psychicznej. Ojciec, albo kto inny z rodziny wykorzystuje cie seksualnie i powinienes to opracowac wspólnie z psychologiem

Gość gość
pieluchy to nic strasznego

Gość gość
matka rence zalamuje bo zażółconej pościeli doprać nie może w dodatku te zmazy nocne

Gość gość
Miałeś robione badania hormonalne?

Gość suchyporanek
@gość2016.06.25 Problem moczenia nocnego dotyczy również nastolatków, jednak pieluchomajtki to jedynie chwilowe wyjście. Warto poprosić rodziców o umówienie wizyty u lekarza. Moczenie nocne to przypadlośc, która można leczyć. Zachęcam do wyjścia na strone suchyporanek.pl gdzie można znaleźć kontakt do lekarzy oraz opisane są sposoby leczenia. Pozdrawiam Przedstawiciel serwisu suchyporanek.pl

Gość suchyporanek
@Kura_na_rosół Problem psychologiczny dotyczy jedynie pewnego procenta osób zmagających się z moczeniem nocnym. Błędny jest stereotym ojca, który maltretuje. Takim tokiem myslenia można kogos skrzywdzić. Zachecam do zapoznania sie z informacjami dotyczącymi powodów oraz sposobów leczenia moczenia nocnego na naszej stronie suchyporanek.pl Pozdrawiam Przedstawiciel serwisu suchyporanek.pl

Gość suchyporanek
@gość2016.07.05 Badania jakie zleci lekarz to nie zawsze hormony, ale w pierwszym kroku robi się badania krwi, które mogą wskazać na pierwsze nieprawidlowości. Pozdrawiam Przedstawiciel serwisu suchyporanek.pl