Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak rozmawiac z facetem o wyczuciu ciala kobiety?

Polecane posty

Gość gość

witam, chodzi o to żeby mieć wieksze mozliwości niż pojcie na tzw. żywioł. Facet generalnie nie zastanawia sie co robi w środku, a mi chodzi o to żeby wyczuł 1. płytkie ruchu są najbardziej wrażliwe na przodzie, wiec na poczatku najlepiej 2. potem w zaleznosci od polozenia ud szedł dalej ale wolniej 3. co sadzicie o szybkim wejsciu i baardzo powolnym wyjsciu? 4. że nie tylko do środka ale tez po bokach, okregi itd? Macie jakies doswiaczenia pozytywne/negatywne? warto się o to starać, moze i tak gra nie warta świeczki w porwnaniu do tzw. zwyiołu, czy warto to urozmaicać kosztem meskiego ego? czujecie to wszystko w zabawach lozkowych? jezeli tak w czym sie upierac najbardziej :-)

Gość gość
co wy qrwa z tym polozeniem ud :D

Gość gość
nie masz pojęcia o czym piszesz,ale wiesz ze chcesz? od kiedy robienie dupa kółek narusza meskie ego? a co z kobiecym ego podczas robienia kółek?

Gość gość
Wez sobie prawiczka i go naucz by robil to tak jak ty chcesz. Doswiadczonego juz raczej nie nauczysz bo ma swoje przezwyczajenia.

Gość gość
Kiedy w końcu?

Gość gość
my tutaj o milosci a ona tylko o jednym :D jakies kolka :O po co to komu ? jak jest milosc to wystarczy i nic wiecej nie potrzebne,bo wszystko dzieje sie spontanicznie

Gość gość
to ta co nogi podnosi i uda zaciska ,jak moj piesek :D

Gość gość
Doswiadczonego juz raczej nie nauczysz bo ma swoje przezwyczajenia. i własnie to jest najgorsze, w tym to że facet jak się rozpędzi to wchodzi coś do niego jak piesek ze musi dojść ale lepsza strategia to spokojnie i do przodu, atak pozycyjny, tak to się chyba nazywa :-)

Gość gość
Prawiczek jest najlepsy bo mozna go dopasowac do swoich potrzeb - tabula raza jakos tak

Gość gość
Autorko rozmawiać o swoich potrzebach i upodobaniach z partnerem. Mówic odwaznie i bez skrępowania .

Gość gość
i co ma mu powiedzieć, w stylu uważaj na moją c..kę jak dotykasz poczekaj az pokaże, nie wsadzaj jak chcesz tylko jak dam sygnał, na poczatku delikatnie, nie spuszczaj jak widzisz ze nie teraz, poczekaj az uloze swoje cialo, dotykaj piersi i lechtaczki, nie lez na mnie itd, = to ucieknie :-P

Gość gość
Wiesz autorko mam tak samo , ..ale jestem w związku. Myślę że jak ten mężczyzna będzie cię krecil tak na maksa to to będzie prawdziwy żywioł po którym ekspoldujesz z radosnym grymasem na twarzy :-D i tego wam życzę.

Gość gość
cuda duda

Gość gość
wlasnie