Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dave699

Podrywanie dziewczyn , seks...

Polecane posty

Gość dave699

Pytanko , jak pójdę do klubu , potańczę z jakąś dziewczyną co mi się spodoba i potem powiem jej , że mi się spodobała i chce z nią uprawiać seks i dam jej np.100 zł i powiem by np. poszła do mnie albo ja do niej to - zgodzą się na takie coś dziewczyny ?

Gość gość
Dostaniesz w ryj tak, że aż się przewrócisz.

Gość gość
czemu w ryj ? przecież większość dziewczyn leci na kasę...

Gość gość
Nie prościej i łatwiej do agencji?

Gość gość
Zależy w jakiej dyskotece, bo nie wszędzie są chętne na taki układ, ja polecam dyskotekę Speed Club w Starych Rowiskach, w woj. łódzkim, w powiecie skierniewickim.

Gość gość
100 wą to się sam podetrzyj;-P

Gość dave699
niby dlaczego ? przecież dziewczyny lecą na kasę we większości , pewnie nawet sama byś wolała gościa co ma kasę niż jakiegoś małolata co roznosi ulotki

Gość dave699
Zależy w jakiej dyskotece, bo nie wszędzie są chętne na taki układ, ja polecam dyskotekę Speed Club w Starych Rowiskach, w woj. łódzkim, w powiecie skierniewickim. x A w Poznaniu ? są jakieś kluby w których będą takie laski.

Gość gość
100 wą to się sam podetrzyj;-P x No rzeczywiście ciekawe ile ty sama musisz pracować by zarobić 100 zł ? 3 dni w robocie , a tutaj to jeden wieczór , a tutaj w 2h to samo jest

Gość gość
W Poznaniu to w ryj wyłapiesz za takie coś :D

Gość gość
W Poznaniu też się podetrzesz tą stówą

Gość gość
Bo z pieniędzmi, to możesz sobie iść do agencji. Od każdej innej dostaniesz w mordę i tyle

Gość gość
Nie prościej i łatwiej do agencji? x One się ****ały ze 100 tyś. facetów non stop... u mają spaczoną psychę , a z klubu to pewnie miały z 20 partnerów , a to nie jest jakaś masakra już

Gość gość
Znam fajne Ukrainki z Poznania cichodajki, za 150 zł masz full service, klasyk, oral, anal, fetysze, nawet Ci rowek wyliże :D

Gość gość
gość dziś W Poznaniu to w ryj wyłapiesz za takie coś smiech.gif Zgłoś gość dziś W Poznaniu też się podetrzesz tą stówą gość dziś Bo z pieniędzmi, to możesz sobie iść do agencji. Od każdej innej dostaniesz w mordę i tyle x ja nie chce iść do agencji pisałem już dlaczego -"One się ****ały ze 100 tyś. facetów non stop... u mają spaczoną psychę , a z klubu to pewnie miały z 20 partnerów , a to nie jest jakaś masakra już"

Gość gość
Znam fajne Ukrainki z Poznania cichodajki, za 150 zł masz full service, klasyk, oral, anal, fetysze, nawet Ci rowek wyliże smiech.gif x ale to pewnie z roksy , albo tego typu - a ja szukam takiej co np. nie jest nazwę to zawodową prostytutką...

Gość gość
Od każdej, która nie jest zawodową prostytutką dostaniesz po mordzie za coś takiego, więc sorry, ale nie p*****asz.

Gość gość
Cichodajek nie ma na roskie. Jak Ci nie pasuje to wal se konia :D

Gość gość
Cichodajek nie ma na roskie. Jak Ci nie pasuje to wal se konia smiech.gif x gdzie ty ją poznałeś ? dasz jakiś namiar?

Gość dave699
Od każdej, która nie jest zawodową prostytutką dostaniesz po mordzie za coś takiego, więc sorry, ale nie p*****asz. x znasz wszystkie laski ? skąd wiesz niby , te pytanie zadałem poważnie.

Gość dave699
Zna ktoś jakieś kluby w poznaniu gdzie laski poszły by za kasę na seks ?

Gość gość
Cocomo, ale nie wiem czy jeszcze jest.

Gość gość
Bo tylko k***a zgodzi się na coś takiego. Sorry. Żadna normalna kobieta tego nie zrobi.

Gość dave699
Cocomo, ale nie wiem czy jeszcze jest. x to jest klub go-go , tam to tym bardziej , bo tam nie wpuszczają lasek tam są tylko tancerki , które z nikim nie pójdą do łóżka , bo jest tam zakaz , nie wolno im się piepszyć z klientami... , mają regulamin.

Gość gość
Chłopie odpal se xvideos i zwal se konia albo poszukaj panny na roskie. W Poznaniu są same szanujące się dziewczyny i żadna nie pójdzie do łóżka za kasę z takim nikczemnym osobnikiem jak ty.

Gość gość
Chłopie odpal se xvideos i zwal se konia albo poszukaj panny na roskie. W Poznaniu są same szanujące się dziewczyny i żadna nie pójdzie do łóżka za kasę z takim nikczemnym osobnikiem jak ty. x nie chce oglądać xvideos , na rokse też nie chce iść , pisałem dlaczego...

Gość dave699
Takich kobiet sprzedajnych to sobie na http://ekstaza.pl szukaj... x ten ekstaza.pl to jest fejkowy , bo patrzyłem.

Gość gość
to wal konia do końca życia :D