Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Polacy są tacy zawistni?

Polecane posty

Gość gość

Ukończyłam 5 lat studiów (prawo), potem 3,5 roku aplikację, zdałam egzamin i jestem adwokatem. Niestety czytam wpisy o prawnikach na różnych portalach - niestety wszędzie się nas atakuje, mimo, iż prawo należy do najtrudniejszych kierunków, porównywalnych pod względem poziomu tylko z medycyną. Skąd ta zawiść i zazdrość? Przecież to nie moja wina, że komuś nie udało się w życiu i skończył na beznadziejnych studiach

Gość gość
jeżeli w Polsce sędzia niezawisły skazuje na 5 lat chujka , który zgwałcił 2 LETNIE DZIECKO CO CO MYŚLEĆ ?a dwadzieścia lat spędza Człowiek w psychiatryku bo onegdaj ukradł czekoladę.

Gość gość
komornik zajumal traktor osobie bez zadluzen i zamiast oddac ten traktor i zadoscuczynic za doznane w związku z tym stresy i krzywdy to ow Czlowiek gdyby nie medialna tuba gowno by dostal najwyżej piedrla kilka tygodni do odsiadki i grzywnę za obrażanie komornika i za podważanie wyrokow sadu. i tak w tym dzikim kraju bezprawia nie dostal nadal to co się nalezalo tylko na odp*****l zastępczo.

Gość gość
bo pracują w tej branzy tylko ci co maja znajomości (rodzine) :-O tak ze jeżeli pracujesz już jako adwokat to znaczy ze jesteś czerwonym kałem, to oczywiste :classic_cool: