Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 171 cm wzrostu to za dużo na kobietę?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio zaczynam wpadać w jakieś kompleksy na punkcie swojego wzrostu. Mam 171 cm. Czuję się jak jakiś wielkolud w porównaniu ze swoim mężczyzną, który ma 166. Czuję się dziwnie tak trochę niekobieco przy swoim mężczyźnie. Czy uważacie Panowie, że wysoki wzrost u kobiety jest sporą wadą?

Gość prawictwo pospolite 152
jest wadą , ale nie taka różnica Jakby kobieta była 10 cm wyższa ode mnie to bym tego nie zaakceptował 5 cm wyższa może być , nie przeszkadzałoby mi to wcale

Gość gość
wysokie kobiety o długich nogach sa najpiękniejsze.

Gość gość
Mój mężczyzna zawsze narzeka, że szkoda, ze niższa od niego nie jestem, ze najbardziej by mu pasowało, gdybym miała ok. 160- jak jego poprzednie partnerki. Tak, mam długie nogi, szczupła jestem, ale to nie ratuje sytuacji. Gdy poszliśmy razem na wesele i miałam taki strój, ze musiałam założyć buty na obcasie to tańcząc z nim wyglądałam okropnie- zdjęć nikomu nawet nie pokazałam. Uważam, ze to utrapienie, gdy kobieta jest wysoka.

Gość gość
To on jest za niski a nie ty za wysoka

ze musiałam założyć buty na obcasie co to znaczy musiałaś? nie miałaś innych butów ?

Gość gość
poza tym najważniejsze jest uczucie , a nie to czy partnerka ma włosy o długości 15 cm czy 20 cm Ja tak myśle , nie można popadać w paranoje i mieć idiotyczne podejscie do życia

Gość gość
ty masz idealny wzrost, to twój facet jest niski. Jak masz takie kompleksy to znajdź sobie wyższego faceta, np. 180 cm

Gość gość
powiedz jemu że ty wolałabyś żeby on miał 180 cm

owiedz jemu że ty wolałabyś żeby on miał 180 cm skoro wolałaby, to po co z nim jest ? Widziały gały co brały .. Myśl , troche, bo taką odpowiedzią robisz z siebie debila Też mogę powiedzieć dziewczynie , ze wolałbym by miała biust 70 H ale po co miałbm to robić ? .. Ale przecież jak się z nią umawiałem , to wiedziałem , że ma małe cycki więc wiedziałem , że nie może to być problemem

Gość gość
Mnie nie przeszkadzał jego wzrost, nie patrzyłam na to. On zaczął ten temat, ze jestem za wysoka, ze poprzednie miał niższe i ciagle powracał do tematu mojego wzrostu, wiec i mnie samej zaczęło to przeszkadzać, ze jestem za wysoka jak na kobietę.

Gość gość
Ale głupi hoojek. Sam jest kurduplem, a mówi Ci, że lepiej żebyś była niska? Masz bardzo dobry wzrost. Większość facetów ma min 178, a on zalicza się do mniejszości więc mógłby się zamknąć :D

Gość gość
A Ty też mnie wkurzasz bo się dajesz.

Gość gość
prawictwo ty nieudaczniku na utrzymaniu mamusi to on jej pierwszy zaczął gadać i narzekać że by wolał jakby miała 160 jak jego byłe. On też widział co bierze - wyższą od siebie dziewczynę. To ty myśl i czytaj dokładniej. Jej wypowiedź z .

Gość gość
Jak on Ci mówi, że jesteś za wysoka, to powiedz mu, że nie kochanie, niestety Ty jesteś za niski :D i wszyscy poprzedni byli wyżsi, ponad 180 hehe

Gość gość
Kurd**el ma kompleksy związane ze wzrostem i Ciebie też w nie wpedza. Poszukaj sobie faceta 180i będzie ok :-) ja mam 177cm, mój mąż jest o 10 cm wyższy