Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wcale się nie dziwię, że na olx tyle oszustw skoro

Polecane posty

Gość gość

babka właśnie zrobiła mi przelew za wystawiony wózek 780zł. Oczywiscie ja jej ten wózek wyśle ale dziwie się, że nawet nie zaproponowała mi wysyłki z płatnością przy odbiorze albo tego, żebym wystawiła wóżek na allegro i ona tam kupi...Ja bym w życiu w ciemno tyle kasy nie wysłała.

Gość gość
Na allegro też są ściemniacze i mimo że mogą mieć dużo pozytywnych kom . POTRAFIĄ Oszukać. Ja jak powiedziałam że zgłaszam sprawę na allegro to zaczął mnie wyzywać. Taki kulturalny sprzedający.. Na olx chciałam wystawić coś ale za ogłoszenie muszę zapłacić 46zl !!!!!

Gość gość
ja jak wysyłałam wózek to babeczka sama zaproponowała, że pół na konto a pół płatność przy odbiorze

Gość gość
No ale jednak allegro jest trochę bezpieczniejsze

Gość gość
U mnie na allegro baba nie dość, ze z mega opóźnieniem wysłała, to kilku przedmiotów w ogóle. Zero kontaktu, odpowiedzi na spór itp a sporo spzredawała, pozytywy same. Ma zawieszone konto i tyle z tego wyszło, allegro zróci kasę (chyba) jak się pójdzie na policję - co w przypadku kwot poniżej 50zł jest jednak pewną stratą czasu i nerwów. Wiadomo, przy 800zł to jednak warto na policji to zgłosić, więc allegro lepsze zdecydowanie niż OLX, ale to też trzeba uważać.