Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wróciłem właśnie z Namysłowa z wesela ...

Polecane posty

Gość gość

Byłem na weselu u wujka ale jestem już w domu bo nie chciało mi się siedzieć ojciec na chwile przyjechał po coś do domu i pojechałem z nim i ps mieszkam 15 km od Namysłowa on zaraz tam wróci a dziś jest drugi dzień festiwalu czochraj bobra fest na błoniach w Namysłowie widziałem punków ale mają z******te fryzury zazdroszczę ich to jakoś na żel sie włosy stawia czy jak chce takie z******te fryzury i włosy sobie jak oni pomaluje i tak samo w punkowskich ciuchach i glanach będę chodzić ale gorąco :(

Gość gość
u was tak samo gorąco? czy nie? bo po obiedzie w restauracji poszedłem na miasto zobaczyć punków im sie nawet rocka nie chciało grać tak gorąco wszyscy na trawie i ławce w parku siedzieli tam na czochraj bobra fest byli ludzie z całej polski bo auta na tablicach rejestracyjnych z całej polski widziałem nawet z bielska białej gdańska warszawy łodzi krakowa itd ...

Gość gość
PS a w restauracji wszyscy zamiast tańczyć oglądali mecz Szwajcaria polska tańczyć to raczej jak się ochłodzi wieczorem będą

Gość gość
Co robicie? ??

Gość gość
Boje sie że widawa wyschnie :-o Wisła odra też wyschną wszystkie rzeki z tego upału wyschną

Gość gość
Odpiszcie

Gość gość
namysłów to przeklęte miasto na opolszczyźnie spamerze

Gość gość
wracaj na to wesele i poderwij jakąs fajną dziewczynę zamiast tu pisać... wesele nie często się zdarza...

Gość gość
Nie chce bo gorąco wiecie jak te punkowskie fryzury robi? PS co mi po weselu skoro dziś w Namysłowie jak szedłem po mieście ani jednej znajomej osoby nie widziałem a na weselu żadnej laski nie było wszystkie wyglądały na zajęte w domu mam Internet (IPLE PLAYER) MAM KAFE W NAMYSŁOWIE INTERNET MI NIE ŁĄCZYŁ A MOJEJ SIOSTRZE ŁĄCZYŁ DLACZEGO?

Gość gość
Homocwel z wioski namyslowskiej

Gość gość
Wejdź na temat o Sopocie

Gość gość
Przecież był dzień kleksa w majtach w Namysłowie