Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinnam isc do lekarza z daieckiem? Tzw jelitówka

Polecane posty

Gość gość

Corka ma 1,5 roku. Niestety zarazila sie ode mnie grypą jelitowa. Wczoraj poznym wieczorem zwymiotowala. Od tamtej pory juz nie wymiotowala, biegunki tez nie ma. Prawie nie je od wczoraj, sporo pije. Teraz skoczyla jej temperatura,do 38 stopni. Wczesniej miala tylko lekki stan podgoraczkowy. Czy konieczna jest wizyta u lekarza, czy wystarczy nawadnianie, zbijanie temperatury i obserwowanie?

Gość gość
Moja też ostatnio mocno wymiotowala i właśnie się zastanawiałam co to było. I też mi to wyglądało na jelitowke. Dawalam wodę i elektrolity z apteki i na drugi dzień jej przeszło

Gość gość
No wlasnie ja i maz tez jestesmy chorzy. Mi juz w zasadzie przeszlo. Mala tylko raz wymiotowala. Ogolnie widac, ze oslabiona, bo apetytu nie ma wcale. Teraz jeszcze temp. Jak rano bedzie miala goraczke, to pojade z nia do lekarza

Gość gość
Ja nie byłam a córka ma 11 miesięcy. Bez przesady, ważne że pije wodę. Do lekarza poszlabym gdyby nic nie piła. Na drugi dzień miała mniejszy apetyt Ale ciągle pulnowalam żeby piła i dziś już jej całkiem przeszło. A zwymiotowala w czwartek wieczorem. I wymiotowala kilka razy pod rząd

Gość gość
Aha moja nie miała ani temperatury ani biegunki