Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasek1236

nigdy nie miałam chlopaka

Polecane posty

Gość smutasek1236

mam 29 lat,wstyd mi przyznac przed kimkolwiek ze od zawsze jestem sama, mam powodzenie- faceci sie do mnie usmiechaja a ja spuszczam wzrok i uciekam, jestem ladna mam dobra prace ale brak mi pewnosci siebie przez te sytuacje, a zapytacie dlaczego tak wyszlo otóz zawsze mialam kompleksy, bezpodstawne ale jednak matka nigdy mnie nie chwaliła, cigle byłam najgorsza, nigdy mnie nikt nie chwalil ani nawet nigdy nie usyszałam slow'' kocham cie'' gdyby nie praca bylabym totalnym przegrywem, chcie kogos poznac ale wstyd mi mowic o sobie bo tak naprawde nigdy nic mnie dobrego nie spotkalo, nigdzie nie byłam, mam pieniadze ale sama nie pojade

Gość gość
Kocham Ciebie

Gość gość
Nie masz czego żałować.Lepiej mieć kupę koleżanek i przyjaciółek.

Gość gość
W sumie to mam podobnie , mam 25 lat , mialem dziewczyne ale to tylko przelotnie a tak jakos wyszlo ze nadal sam . Glowa do gory , wszystko sie jakos ulozy :) Zajmij sie soba rozwijaj siebie :) i przedewszystkim badz soba i zyj zgodzie z samym soba :)

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość gość
Mam tak samo :( i 23 lata. Matka zawsze zsuwała mnie na drugi plan, na pierwszym była moja starsza siostra a ja całe życie byłam zerem. Do tego nie jestem atrakcyjna :(