Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lalakimbo

Czy takie zachowanie może skutkować zapłodnieniem?

Polecane posty

Gość Lalakimbo

Cześć? Czy jest szansa żebym zaszła w ciążę jeżeli.. Moj maz wyszedł przed wytryskiem, doszedł trzymając go w ręku po czym rozsmarował spermę po penisie i wszedł we mnie

Gość gość
Plemniki chyba zasychają szybko

Gość Lalakimbo
Ale był cały mokry. Nie zdążyła wyschnąć..

Gość Lilka369
Hej dziewczyny mam pytanie moj okres jest zazwyczaj co 31 dni teraz byl od 8 do 13 czerwca dzis w nocy z moim facet uprawialismy peting gdy on doszedł na moj brzuch ja go wytarlam on kontynuował wyjmowal i wkladal palce, jak ja juz doszlam to zlapalam go za palce ta reka która miałam w s*****e on następnie znow wsadzil palce dosc gleboko nie wiem czy mam akurat dni plodne i boję się że mogę być w ciąży. Czy ktoś może mi podpowiedzieć coś doradzić

Gość Lalakimbo
Nie da rady zapłodnic się przez palce

Gość gość
Obie będziecie miały dzidziusia ! Cieszcie się ! :)

Gość Lalakimbo
Jest tu ktoś jeszcze? Czy plemniki mogły zostać w nasieniowodzie i być zdolne do zapłodnienia? Czy ta świeża sperma na penisie może zapłodnic?

Gość Lalakimbo
Pytam serio. Czy jest tu ktoś normalny?

Gość Lilka369
Wiele osób pisało ze może dojść do zaplodnienia i teraz się boje. Z moich obliczeń mialam ostatni dzień plodny i teraz powinnam miec owulacje bynajmniej z mojego kalendarzyka tak wychodzi

Gość gość
No i co dziewczynko ze miałaś dzień płodny? Musiałby być pełny wytrysk zeby było ryzyko. DO POCHWY Lalakimbo podczas drugiego stosunku mógłby "wydostać" się plemniki z nasieniowodu

Gość Lalakimbo
Dzięki za odpowiedź ;) Nie staramy się o drugie dziecko ale też specjalnie nie uważamy. Ja bym już chciała ale mąż woli zaczekać jeszcze rok... Mam owulację a trochę szaleliśmy przez ostatnie dwa dni (wrócił z delegacji) .. Nadzieje mieć można :)