Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak i gdzie poznać jakiegoś piłkarza?

Polecane posty

Gość gość

Jestem dosyć ładna, zadbana, chciałabym mieć chłopaka piłkarza jak Błaszczykowski, czy Lewandowski. Gdzie się takich poznaje? Mam 19 lat. Może być dopiero wchodzacy do reprezentacji.

Gość gość
Bierz Boruca :)

Gość gość
No na stadionie chyba

Gość gość
Boruc ma żonę :o

Gość gość
Wszyscy mają żony albo dziewczyny musisz czekać na rozwod

Gość gość
No to co z tego? Jak poznał Sarę Money, swoją obecną żonę, też wtedy miał inną :P

Gość gość
No ale jak któregos z nich poznać?

Gość gość
Napisz na fb :D

Gość gość
Zacznij od I ligii

Gość V12
Dosyc ladne kobiety, jak sama siebie opisalas moga liczyc co najwyzej na Janusza ktory robi na 3 zmiany w hucie szkla. Pilkarze wyrywaja tylko modelki :D

Gość gość
Akurat wygrałam 3 razy w konkursie miss, co prawda nie polski, ale uroda raczej od nich nie odstaje :p zobacz sobie żonę Błaszczykowskiego, patrząc obiektywnie to jest ode mnie brzydsza. No ale mi pewnie nie uwierzycie, a fotek wrzucac nie będę, nie jestem tak zdesperowana i spragniona komplementów :D zadałam tylko pytanie, nie pytałam jakie muszę spełniać kryteria.

Gość V12
Masz racje, nie uwierzymy Ci.

Gość gość
Ja Ci wierze bo ta jego żona taka przeciętna. Nie zawsze biorą modelki np Messiego kobieta to koleżanka z dzieciństwa i są razem długo mają dwójkę dzieciaków.

Gość gość
Nie wiem czemu lasce nie wierzycie, może i zmysla, ale może i nie :D rzadko, bo rzadko, ale spotykam czasem na ulicy takie lalunie jak Lewandowska, czy Marina. Nawet na roku jest u mnie taka jedna, choć dosyć niska, ale na twarzy ładna, zgrabna i bardzo zadbana, serio 10/10, a nie prowadzi życia celebrytki, modelki itp. W sumie laski tych piłkarzy zaczęły błyszczeć na szkle jak zostały ich laskami. Pomijając, że zadając takie pytanie jesteś żałosna i pusta, to zacznij od tych mniejszych liga, też zarabiają sporo i sława jest :D

Gość gość
No co się jej czepiacie. Nie jedna marzy o naszych piłkarzach. Większość z nich to mega ciacha, a wy nie bądźcie tacy oburzeni :D

Gość SanderkaLegionistka
Ja również uwielbiam Piłkę Nożną i chłopaków piłkarzy ,a sama również dużo o siebie dbam ,ładnie się ubieram ,chodzę na mecze Piłki Nożnej ,lubię sesję zdjęciowe ,sama również gram w Piłkę Nożną ale tylko rekreacyjnie ,