Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość T mobile do bani

Poleccie jamies dobre konto w banku. obecnie t mobole podsnosily znacznie stawki

Polecane posty

Gość T mobile do bani

Jestem obecnie z mezem w T mobile uslugi bankowe. Do tej pory za prowadzenie konta bylo darmowe, karta 6 zl (ale unikalismy tej oplaty robiac transakcje na 200 zl) i wyplaty z bankomatow za DARMO. Trzymamy kase glownie na kontach wiec wyplacamy czesto. Teraz bank zmienia regulamin i za wyplaty z kazdego bankomatu bedzie pobieral az 6 zl! Chcemy zmienic bank na korzystniejszy. Polceccie jakis bank prosze bo z t mobile musimy uciekac. Jestesmy zaskoczeni ta zmiana i rozczarowani jak tak mozna nagle klientow skubac.

Gość T mobile do bani
" poleccie jakies dobre konto w banku. Obecnie T mobile podnioslo znacznie stawki" sorry za obecny tytul zle napisany ale tak wyszlo ze cos sie poprzekrecalo. Poradzcie jakies konto bo najpierw bylam a aliorsymc potem tu i nie mialam nigdy nigdzie indziej. Nie mam rozeznania.

Gość gość
Bank Smart jeszcze jest free.

Gość Marinta
Wybierając konto bankowe możecie za darmo sobie je porównać na http://konto-internetowe.pl/ . Myślę, że taki portal może się wam przydać, przy wyborze konta bankowego, więc polecam wam tutaj zajrzeć.