Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mar3lena

Seks klasyczny a oralny

Polecane posty

Gość Mar3lena

Witam. Chcialabym zapytac jak to jest u mezczyzn, oczywiste jest ze kazdy jest inny, ale moze uda sie rozwinac temat. Glownie chodzi mi o to: czy seks oralny moze zastapic klasyczny? Ktory rodzaj seksu jest lepszy?( mysle tu oczywiscie o panach). Pytam poniewaz para moich znajomych uprawiaja tylko seks oralny, twierdza ze nie maja parcia na stosunek, ale oboje nie mieli do czynienia jeszcze z seksem "klasycznym". Znajoma twierdzi ze minetka jest dla niej boska i nie ma zamiaru nic zmieniac... ja osobiscie nie wyobrazam sobie milosci bez" pelnego stosunku". Wiem ze to pewnie glupio brzmi, albo cos ze mna jest nie tak? Ale nigdy nie zrezygnowalabym z uczucia drugiej osoby... nawet nie osiagajac przy tym orgazmu. Zawsze stosunek daje mi wiecej doznac, chociaz moj partner szybko konczy. Troszke mi przykro jak pomysle ze dla mezczyzny seks oralny moze zastapic klasyczny czy nawet jest lepszy... Moj maz oczywiscie zawsze szybciej "konczy" przy stosunku, a jak to jest z wami? Przepraszam za dlugi i chaotyczny temat. Jesli ktos dojrzaly moze sie wypowiedziec obszerniej, to bede bardzo wdzieczna :(

Gość gość
Zastanów się o co pytasz bo pytasz panów argumentując swoim i koleżanki podejściem więc nie wiadomo o co Ci chodzi. Jeśli chodzi o mnie to sex klasyczny i oralny to zupełnie co innego. Jeden i drugi jest wymagalny o ile tak to można ująć. Z ta różnica ze jak bym miał wybierać z którego mam zrezygnować to z prala nie zrezygnuje bo ustami kobieta może zdecydowanie więcej. A co myślą kobiety to nie wiem bo nie nie jestem.

Gość Mar3lena
Hmm to troche smutne ze gdybys mial wybrac, to seks oralny. Moze wiecej? Ale to dalej lizanie czy ssanie, nie lepszym i przyjemniejszym uczuciem jest bycie w kobiecie? Kazdy jest oczywiscie inny, ale wiekszosc (na innym forum) opowiedziala sie 100 razy bardziej za klasycznym seksem. Ustami moze wiecej? Ile ma seks ma pozycji a ile jest rodzajow seksu oralnego... hmm chyba poprostu masz mala wyobraznie albo nie zbyt wielki sprzat i trzeba pomagac poprostu reka.

Gość Pawełtlo
Przeciez przy seksie oralnym nie dochodzi do tak mocnej stymulacji czlonka nak przy klasycznym stosunku. No chyba ze ktos ma mniensze lub" cienkie" przyrodzenie. To reka musi pomoc. Pawel.

Gość Mar3lena
Wielkie dzieki za odpowiedz :-) ja nie rezygnuje z zadnej formy seksu, ale kurcze gdybym musiala to stwierdzam w 100% ze nic poprostu nie jest dla mnie lepsze od klasycznego seksu. Jest dla mnie o wiele przyjemniejszy, spelniajacy. I to nie tak ze facet nie umie zrobic minetki, oj umie.

Gość Mar3lena
Sluszna uwage zwrociles, ja bardzo sie boje ze moj maz kiedys bedzie fantazjowal o innej kobiecie, bedzie mial ochote poprostu urozmaicic nasze zycie w taki sposob na ktory nigdy nie pozwole. Jest dla mnie nie dopuszczalne aby bawic sie w 3,4 itd. Moj maz wogole taki nie jest, nie jest typem takiego mezczyzny, ale co bedzie za 10lat? Jestesmy juz 10 razem, a jestesmy przed 30. Ja mam 25lat. Nie chcialabym oczywiscie konczyc na pozycji klasycznej i po ciemku, lubie sie bawic i zadnej rodzaj seksu nie stanowi dla mnie problemu. Ale przykro by mi bylo wiedzac np ze jemu wieksza przyjemnosc sprawia seks oralny niz bycie we mnie.... jestem dziwna? To tak jakby mi ktos zabaral 99% mojej kobiecosci. Widze, ze jestes bardzo madrym czlowiekiem. Milo ze mozesz mi doradzic.

Gość Mar3lena
Przepraszam za wszelkie bledy, pisze na telefonie i zdarzaja sie literowki.

Gość Mareekk
The best