Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kaszel suchy.

Polecane posty

Gość gość

Od tygodnia mam kaszel taki normalny suchy, na dzien kaszle od czasu do czasu, ale wieczorem sie budze po srodku nocy. Zaczynam kaszelec jak bym sie dusil... Przechodzi mi to jak wstane i pochodze chwile ...

Gość gość
uczulenie

Gość gość
A może czas do lekarza a nie na forum?

Suchy kaszel może być objawem alergii, ale drogą wirtualną nie można postawić diagnozy. Konieczna jest konsultacja z lekarzem, ponieważ suchy kaszel może zwiastować różnego rodzaju problemy zdrowotne (np. zapalenie krtani i tchawicy, astma oskrzelowa). Odsyłam do lekarza i zachęcam do przeczytania tekstu: https://portal.abczdrowie.pl/jak-leczyc-kaszel Pozdrawiam!

Gość medicusDCL
Zapraszamy na konsultacje z wykwalifikowanymi specjalistami Medicus DCL. Lekarz laryngolog przeprowadzi badania w celu zdiagnozowania przyczyny Pani kaszlu oraz zaproponuje odpowiednią metodę leczenia. Więcej informacji o nas znajdzie Pani na naszej stronie www.medicusdcl.pl.

Gość sendik
na kaszel suchy mi pomogl ostatno sambucol original formula to syrop z czarnego bzu bez recepty wydaje mi sie, ze w kazdej aptece jest dostepny polecam

Gość vvv

U mnie z inhalatora korzystają dzieci, ja naprawdę sporadycznie jak mnie już przeziębienie bardzo męczy, ale ogólnie model inhalatora Pro przygotowany przez Sanity mogę polecić. W przypadku dzieci delikatne podawanie mgiełki na pewno docenisz więc warto.

Gość Anka

Zażyj tabletki Pelafen przed snem. Są dostępne w każdej aptece w spoko cenie. Jest to naturalny lek więc na pewno nie zaszkodzi a może pomóc. Miałam to samo i mnie to rozwiązanie uratowało ^^