Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gosia12345678

Mój chłopak strasznie się zmienił..

Polecane posty

Może zacznę od tego że jesteśmy ze sobą ponad dwa lata i od ponad roku walczę z jego ciężkim charakterem.. Okłamywał mnie i zawsze był na tym przyłapany-wybaczyłam mu, ale nie zapomniałam... Teraz mam wrażenie że mu ani trochę nie zależy, ja odchodzę on nawet nie raczy za mną pójść jak się kłócimy, również zawsze ja muszę przyjeżdżać (mieszkamy 30 km od siebie) Żeby się pogodzić bo to zawsze JA ratuje nasz zwiazek, tak w ogóle to mam wrażenie że to ja wszystko robię.. czasami chciałam z nim skończyć ale to zbyt trudne, on jedyne co potrafi- to się smiać.. :)) Jego wadą też jest to że ciężko mu jest wydobyć z siebie uczucia zawsze go tym usprawiedliwiałam ale teraz to już przesada, nawet w kryzysie o mnie nie walczył to ja brałam wszystko na siebie i to ja chciałam i walczyłam, on tylko się przyglądał i bawił z kolegami.. może jeszcze nie dorósł do związku? piszcie co myślicie.. :(

Gość gość
Jaka walka pół Europy jeździłem dla Ciebie. Lepiej decyduj się szybko chyba że chcesz być opcja...karuzela poszła w *********lezy mial sie pozadny SEKS ;-)

Gość gość
Zamaskowany mężczyzna wszedł do kompleksu kinowego w miejscowości w Viernheim w Niemczech. Według świadków zdarzenia doszło do strzelaniny. AFP podała informację, że nikt nie został ranny. Wcześniej niemieckie media podawały, że rannych mogło zostać 25-50 osób. Jak poinformowały władze Hesji, napastnik został zastrzelony.

Gość gość
u do zony jezdziles ze szwabskich landów? zostan tam i rob minete Makreli

Gość gość
Wcale się nie zmienił, był i jest cały czas taki sam, tzn.cham i burak. A Ty co? Spuscilas swoją godność i honor do WC? Acha, jak nie ma uczuć, to trudno z pustego coś wydobyć, prawda?

Gość gość
Postaw sprawę jasno albo razem się staracie albo odpuść sobie.. chociaż na jakiś czas, nawet jakby Cie skrecalo to się pierwsza nie odzywaj :)

Gość gość
Ja wiem co powinnaś zrobić.

Gość gość
czego to głupie polskie dziewuchy nie zrobią żeby "być w związku" - będą "wybaczały", płaszczyły się, pozwalały sobie srać na głowę byle tylko "mieć faceta" sorry autorko - ale szmaty traktuje się jak szmaty!

Gość gość
On się nie zmienił, od początku taki był, ale Ty, jak większość kobiet uznałaś ,że go zmienisz lub on zmieni sie dla ciebie, z miłości. Później zaczęło Ci przeszkadzać. Ludzie się nie zmieniaja dla kogoś, tylko i wyłącznie dla siebie. A Ty albo go akceptujesz takim jakim jest i nie zmieniasz , nie myl z pozwalaniem na wszystko, albo szukasz kogoś innego. Pretensje możesz mieć do siebie.

Gość gość
stalkujacy ma godnosc?

Gość gość
Wiadomo łatwo pisać, alec naprawdę mocno go kocham i nie wyobrażam sobie nie być z nim,ciągle mam nadzieję

To facet powinien zabiegać o Ciebie, a nie Ty o niego. Zobaczył, że to Tobie bardziej zależy i ma wyrąbane bo po co zabiegać o coś co już zdobył nie? On i tak wie, że to ty zawsze pierwsza wyciągniesz rękę na zgode, więc na co mu się starać. Moim zdaniem, powinnaś dać na luz i odpuścić sobie na jakiś czas. Jak zrozumie i zacznie się starać to dobrze, jak nie to go sobie odpuść i nie marnuj życia dziewczyno. Znajdziesz sobie innego.

Gość gosia123456789
No zobaczymy czy mu zależy. Teraz nie wyciągne pierwsza ręki, ciężko bedzie :(

Gość gość
tu nie ma o co walczyc :( olej go raz a dobrze i niech spada na drzewo

Gość gość
ość wczoraj Wcale się nie zmienił, był i jest cały czas taki sam, tzn.cham i burak. A Ty co? Spuscilas swoją godność i honor do WC? Acha, jak nie ma uczuć, to trudno z pustego coś wydobyć, prawda? x dokladnie,ja tez tak uwazam

Gość gosia123456789
Dzisiaj caly dzień miałam "wywalone" pod koniec zadzwonił zaczął przepraszać (kłótnia), wiadomo miłe słówka, ale nie wiem co myśleć.. jeszcze go przetrzymam i zzobaczymy czy zacznie walczyc