Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Reakcja starszego faceta na dziewictwo

Polecane posty

Gość gość

Co znaczy dla faceta po 30 dziewictwo dziewczyny po 20? Panowie, jakbyście zareagowali na taką wiadomość?

Gość gość
Nie dość że młodsza to jeszcze dziewica? Co prawda nie mam 30 lat ale z***biście bym się cieszył :D dlaczego mnie coś takiego nie spotyka? ;)

Gość gość
Dlaczego zle?

Gość gość
Gość 15.23 Czemu byś się cieszył? :P

Gość gość
Czyżbyście nigdy nie mieli doświadczenia z dziewica ? Jestem jedyna? :D

Gość gość
Mam ponad 30 lat, miałem dziewice i powiem, że wolałbym nie trafić na kolejną. Dziewictwo nie ma wartości, oczywiście dla prawiczków z kafe tak. Poza tym taka dziewica będzie unikała seksu, a jak już się na to zgodzi, to nie wiadomo jak będzie, loteria jak w totolotku. Szkoda się angażować, dużo lepsza jest doświadczona, która wie czego pragnie w łóżku.

Gość gość
nie uwierzyl bym bo dzis kobiety sa puszczalskie wiec podejrzewalbym ze do tej pory robila tylko oral i anal

Gość gość
Docenienie nie dziewictwa nie zależy od wieku lecz kultury i uczuć danej osoby. Ja byłam dziewicą i poderwałam prawiczka.Miał ponad dwadzieścia ja niecałe i oboje to cenimy do dziś że nie ma byłych i nie ma wtedy zakażeń syfem! Nawet podczas badań ginekologicznych można się zarazić bo rękawiczki chronią wyłącznie ginekologa. Dlatego przy KAŻDYM badaniu cipki jest mąż i pilnuje by nic nie dotykał cos w gabinecie po założeniu rękawiczek potem badał i zakazał groźnymi chorobami. Gdyby coś dotkną prosi o zmianę rękawiczek. A mam PRAWO do obecnośc***artnera nawet w szpitalu podczas badań i zabiegów!

Gość gość
Faceci sami nie wiedzą czego chcą, jak dziewica to źle , bo nie doświadczona, oczekują cudów w łóżku , jak znowu miała kilku to puszczalska , nie dogodzisz :(

Gość gościu z Krakowa
Bo faceci to różnorodna grupa ludzi - są tacy co lubią dziewice, są też tacy co lubią doswiadczone. Nie jest to chyba dziwne? Oczekiwałabys ze wszyscy faceci będą tacy sami??? Chyba nie... Mnie na przykład nie przeszkadza dziewictwo lub jego brak - interesuje mnie dziewczyna a nie jest aż takie ważne co robiła lub nie robiła z innymi kiedys.

Gość gość
Ja chcę dziewicy bo jestem prawik i nie lubię używanych. Do tego dziewica nie zaraża. A co do seksualnej wszystkiego można się nauczyć. Wyłuzdane to tylko szmaty! !!

Gość gość
Jesteśmy dopiero na początku relacji, ale jak się zapyta to nie wiem co mam mu odpowiedzieć :( skoro ma to odebrać negatywnie. ..

Gość gość
Ty zwyczajnie głupia jesteś jeśli to nie prowo:) po pierwsze to forum kobiece, może idź pytaj na męskim gdzieś o opinie facetów? Po drugie ludzie są różni i dopóki Twój tego nie usłyszy, to nie wiesz do której grupy należy a już zakładasz że negatywnie odbierze?:O po trzecie to skoro to początek dopiero to nie martw się na zapas ale nawet jeśli skłamiesz to i tak wyjdzie z czasem. Trzymaj się:)

Gość gość
Po prostu boje się jego reakcji. .. może to głupie, ale coz..

Gość gość
Tylko prawiki z tego forum marzą o dziewicy, ale prawda jest taka, że dziewice wolą doświadczonych, a więc prawiki muszą najpierw trochę poćwiczyć na d****ach, zanim któraś będzie chciała z nimi pójść do łóżka. Natomiast każdy doświadczony facet wie, że szału nie ma z dziewicą, więc lepiej się w ogóle nie przyznawajcie, że jesteście dziewicami i postarajcie się odgrywać doświadczoną, to facet będzie zadowolony.

Gość gość
A co maja myslec? Jednych to jara, innych wqrwia bo sie musza wczuwac i pozorowac super romantyczna atmosfere zeby laska miala fajne wspomnienia z 'pierwszego razu'. A prawda jest taka, ze jesli nie powiesz facetowi, ze to twoj pierwszy raz, to on i tak sie nie zorientuje. Wiec to zalezy od ciebie - chcesz robic sprawe z kawalka nablonka albo chcesz miec seks.

Gość gość
2:04 - bzdury nie chce d****arza jakiegos :O lepszy prawiczek! i nie wyobrazam sobie budowac zwiazku na klamstwach...nie bede klamac ze nie jestem dziewica. wole zeby wiedzial i traktowal mnie z delikatnoscia

Gość gość
Prawd jest taka ze kobiety oczekuja rochacza maczo a mezczyzni akceptuja diewice jak i doswiadczone ale nie puszczalskie

Gość gość
Co ma znaczyć? Znaczy że dziewczyna mało umie ;)

Gość gość
Przecież jeśli koleś lubi ciebie, to nawet jeśli uważa, że z dziewicą jest trudno, to nie będzie reagował źle. Jeżeli ciebie nie lubi to inna sprawa, ale to już chyba sama potrafisz ocenić. Ja byłam 24 letnią dziewicą (bo dopóki nie zaznałam seksu, to mi się go nie chciało) i była to dla mnie taka sama cecha jak każda inna, nie ma czego się wstydzić i czego się bać.