Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

atywia a antybiotyk

Polecane posty

Gość gość

witam bardzo prosze o pomoc. Sprawa wyglada nastepująco. 28 maja wzielam piersza tabletkę antybiotyku augmentin , a 2 czerwca ostatnią tabletkę atywii. 27 maja odbył się stosunek. i mam pytanie. czy byl on zabezpieczony ? 4 czerwca miałam ,,okres" ale nie wiem czy daje mi gwarancję że seks z 27 maja był bezpieczny... a 8 czerwca zaczełam brać antybiotyk Zinnat a 10 czerwca pierwszą tabletkę atywii po przerwie. 15 czerwca wziełam ostatnią tabletkę zinnatu, a 25 czerwca odbyłam stosunek, czy wszystko zrobilam dobrze?

Gość gość
w trakcie brania antybiotyku , i 7 dni po zakonczeniu nalezy sie dodatkowo zabezpieczac

Gość gość
Czyli zrobiłam wszystko dobrze? Ten seks przed antybiotykiem byl zabezpieczony?

Gość gość
z tego co piszesz to po 5 dniach doszlo do stosunku bez dodatkowego zabezpieczenia , zrob test dla pewnosci , czemu nie czytasz ulotki tabletek anty ?

Gość gość
Seks był dzień przed wzieciem pierwszego antybiotyku a po 10 dniach od ostatniej dawki Czytam i tam pisze ze w czasie antybiotykotrrapii i 7 dni po Pytam sie dlatego bo juz na jednym forum neizle zostalam nastraszona :( Dziekuje że mi odpowiadasz

Gość gość
jak minelo 10 dni od ostatniej dawki antybiotyku to powinno byc ok , czemu sie martwisz ?

Gość gość
Bo co forum to co innego... Na jednym zostalam wyzwana od najgorszych a ja chciaalm tylko porady... Martwie sie tym seksem przed pierwszym antybiotykiem

Gość gość
a stosunek przed pierwszym antybiotykiem byl do konca ? byl wytrysk w pochwie ?

Gość gość
Tak,ale czytalalm ze antybiotyk nie dziala wstecz.. Bo w sumie kto by wiedzial kiedy zachoruje :(

Gość gość
to zrob test , bo nie wiadomo czy doszlo do zaplodnienia , a tak to nikt ci na forum nie odpowie na 100 %

Gość gość
ten stosunek z 27 nie byl zabezpieczony ponewaz plemniki w pochwie potrafia zyc nawet do 5 dni

Gość gość
27 maja gdy byl seks to 4 czerwca wystapilo krawienie czy to sie liczy?