Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja corka byla dzis u kolegi i zjadla tam obiad

Polecane posty

Gość gość

az mi glupio.ok 15 przyszedl po corke kolega z bloku z pytaniem czy moze isc do niego do domu pobawic sie. zgodzilam sie. po h wraca corka i mowize zjadla u nich obiad. zaczne unikac sasiadki

Gość gość
I co z tego,ze zjadła tam obiad? Najwidoczniej sa gościnnymi ludźmi i Twoja sąsiadka postanowiła też jej dać. Lol. Nic nadzwyczajnego :-)

Gość gość
Ojej...do mojego syna też czasami przychodzi koleżanka i jeżeli akurat jemy to też ją zapraszam, ewentualnie proponuję coś do picia itp. Innym razem pewnie mój syn czymś się poczęstuje od kogoś i jakoś się to kręci. Ale tak ogólnie to staram się trzymać zasady, że nie chodzi się regularnie i bez zaproszenia po cudzych domach, a dzieciaki wiadomo że nie mają umiaru.

Gość gość
Moze kolega chcial ja zapoznac z rodzicami. :)

Gość Szuja
Ja też zjadłem obiad i nie robię z tego afery. :/

Gość gość
Ty masz rowno pod sufitem? Co z tego ze zjadla obiad u kolegi??? Nastepnym razem ty go zapros na obiad. Widac, ze jest z dobrej, porzadnej rodziny.

Gość gość
bo tak glupio. o dziwo wszystko zjadla.

Gość gość
Może by tak teraz oficjalny obiad z rodzicami tego chłopca?

Gość gość
i niedawno zamiana. kolega przyszxedl do corki. dalam im po serku. zrobilam racuszki jablkowe. i sok do picia.

Gość gość
Slusznie sie boi. Przeciez wg kafeterianek tylko ostatni gnoj i zlodziej korzysta z goscinnosci

Gość gość
Jezus Maria! Pewnie ją otruli! Może nawet glutenem! Jedź szybko z dzieckiem na pogotowie.

Gość gość
Też by mi było głupio. Jednak dzieci powinny się bawić na neutralnym gruncie. To pomaga uniknąć wielu problemów, w tym z rewanżem. Ale ty się nie martw. Skoro dzieciak zaprosił, to matka pewnie wiedziała i liczyła się z gościem na obiedzie (w końcu pomysł co do pory obiadowej musiał być z nią konsultowany).

Gość gość
O matko czy ten świat oszalał??? Całą podstawówkę chodziłam do koleżanki odrabiać razem lekcje albo ona do mnie i normalne było, że jak rodzina jadła obiad to dziecko-gość też jadło ze wszystkimi i nikt się nad tym nie trząsł!!! Porąbało was całkiem???

Gość gość
Zgadzam się z przedmówczynią - czy świat stanął na głowie?. Boże, kiedyś coś co wydawało mi się naturalne i ludzkie, teraz stało się jakimś problemem do roztrząsania.

Gość lilka2314
Bo głupio jest osobom, które są wyrachowane i drobiazgowe - normalny i życzliwy człowiek nawet by nie zauwazył żadnego problemu

Gość gość
troche za duzo zacofania polskiego w tym temacie ogarnijcie sie przecie nie da sie czytac 333 www.youtube.com/watch?v=1MSTO3JnDNg