Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tą Zarą?

Polecane posty

Gość gość

Szmateks pokroju H&M i innych sieciówek a ludzie się tym podniecają jakby to była co najmniej Max Mara :D Jakiś czas temu w moim mieście otworzyli outlet, który się chwali dobrymi markami tj Ralph Lauren czy Lacoste, a obok tych marek jest wymieniona również Zara :D

Gość gość
Dobra marka to taka, która jest okrzyknięta dobra :D

Gość gość
Brochów – gmina wiejska w województwie mazowieckim, w powiecie sochaczewskim. W latach 1975-1998 gmina położona była w województwie warszawskim. Siedziba gminy to Brochów. Do końca 1995 roku gmina nazywała się gmina Tułowice z siedzibą w Tułowicach.

Gość gość
"Dobra marka to taka, która jest okrzyknięta dobra" Dobra marka to taka, której ubrania są stworzone z porządnych materiałów i są dobrze poszyte, a nie taka którą podnieca się gimbaza :D

Gość gość
Słyszałam, że w Wa-wie nie wszystkich wpuszczają do Zary Śmiech na sali

Gość gość
co jak co, ale zara ma fajny dizajn. owszem, większość to 100% poliester, ale podobnie jest choćby w simple... mnie akurat "modne" ciuchy nie interesują. wolę klasykę. a "bejziki" też mają spoko.

Gość gość
gość dziś Słyszałam, że w Wa-wie nie wszystkich wpuszczają do Zary Śmiech na sali x mnie raz wpuścili

Gość gość
Stara Kiszewa (niem. Alt Kischau, kaszb. Stôrô Cziszewa) – wieś w Polsce, położona w województwie pomorskim, w południowej części powiatu kościerskiego, leżąca na pograniczu Kaszub i Kociewia, położona nad rzeką Wierzycą, w gminie Stara Kiszewa przy drodze wojewódzkiej nr 214. W latach 1975-1998 miejscowość położona była w województwie gdańskim. Siedziba władz gminy Stara Kiszewa.

Gość gość
H&M i inne też pewnie czasem mają ładne ubrania, jednak nikt nie robi z tej firmy bożyszcza, każdy wie, że jest to zwyczajny szmateks. Nie rozumiem jednak dlaczego według niektórych Zara to taka ekskluzywna marka

Gość gość
wydaje mi się jednak, że jakbyś "na slepo" wyciągnęła jeden ciuch z zary i jeden z h&m, to ten z zary byłby lepszej jakości. jednak w hm jest więcej badziewia.

Gość gość
Nawet jeśli Zara jest lepsza od H&M to do pięt nie dorównuje takiej firmie jak Ralph Lauren a stawia się ją obok jakby tak było

Gość gość
chyba nie ma ani jednego ciucha w Zarze, ktory by mi sie kiedykolwiek podobal :O Stradivarius zreszta to samo, a czym sie rozni od H&M gdzie 'dezajn' jest praktycznie ten sam? tez nie wiem :P