Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Plastry Lisvy

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, mam pytanie. Moze ktoras z Was tez miala taki problem. Pierwszy raz stosuje plastry (zmiana z tabletek). Padlo na plastry Lisvy. Ostatni plaster przykleilam na posladek. Zrobily mi sie straszne "odparzenia" (tak mi sie wydaje) Swedzi strasznie, jednoczesnie piecze, zostaly dwa slady, ktore wcale nie znikaja. Teraz przykleilam plaster pod brzuchem i znowu to samo. Straszne odparzenie. Wiem, ze podraznienia to jeden ze skutkow ubocznych, ale az tak? Nie wiem kompletnie co mam zrobic, czy "przemeczyc sie" do wizyty u ginekologa pod koniec lipca czy lepiej przerwac stosowanie. Bede wdzieczna za pomoc :)

Gość gość
Na każdym wywiadzie onkologicznym jedno z pierwszych pytań to pytanie o stosowanie antykoncepcji hormonalnej.

Gość gość
Ale sprzedajni lekarze i pseudodziennikarze trąbią wszem i wobec, że tablety są bezpieczne, a potem czterdziecha i rak.

Gość pandaa87
dziewczyny jak wiecie lisvy zostały wycofane z rynku gdybyście miały jakieś pytania i wątpliwości najlepiej jest pisać maila na : lekalert@grodzisk.rgnet.org lub dzwonić 22 755 96 48

Gość maruda87
No niestety czasem się tak zdarza. Ja napisałam maila i dostałam odpowiedź bardzo szybko. Pani bardzo miła, wyjaśniła wszystko i uspokoiła. A plastry, które miałam w domu oddałam do apteki i otrzymałam zwrot pieniędzy.

Gość góralka1986
ja byłam w aptece i bez problemu można je zwrócić, od lekarza otrzymałam już zamiennik i mam nadzieję, że będzie tak dobry jak lisvy

Gość gość
a co jest z tymi plastrami nie tak?

Gość gość
No jak równie dobry to ja dziękuje za taki zamiennik.