Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widzę że Bóg obdarował was dupą, waginą i cyckami kosztem mózgu a także

Polecane posty

Gość gość

zbawienia i miejsca w niebie.

Gość czarownicazielarka
synek, poucz sie historii, polecam szczególnie okres sredniowiecza, dotrze do ciebie może ze od tego czasu wiekszosc ludzi zmienila poglady

Gość gość
O nie ja nie mam piersi nie urosły :D

Gość gość
Ludzie zmienili poglądy ale nie Bóg , zdanie Boga jest niezmienne i doskonałe. Współcześni grzesznicy odczują to na własnej skórze.

Gość gość
O! rozumiem, ze ty jesteś jedynym facetem na świecie bez d**y, ale za to z wielkim mózgiem. I dlatego piertolisz w necie, że go uciskasz siedząc

Gość gość
„Wielu jest powołanych, lecz mało wybranych” (Mt 22, 14)

Gość gość
jasne, zapomniałeś sie przedstawić jak sądzę: ludzie prorok znajacy jako jedyny na swiecie poglady boga nam sie objawil :d, :d, :d

Gość gość
Poglądy Boga są zapisane w Biblii, której 99,9 % z was nie zna bo woli cudzołożyć i k***ić się poza świętą instytucją małżeństwa (jedyną która pozwala na współżycie).

Gość czarownicazielarka
synek, nie powołuj się na źródło, którego TY nie znasz. ale abstrahując od żródła wyjaśnij mi dlaczego poruszasz kwestie cudzolustwa wylacznie w kontekscie kobiet?

Gość gość
w biblii napisane jest ze prostytutki będą pierwsze w niebie niz tacy jak ty obludniku !!!

Gość gość
Bo jesteście śmieszne kiedy wsadzi się dwa palce i za chwile tryskacie jak p******e na pościel.

Gość gość
czarownicazielarka bo to forum dla kobiet ale cudzołóstwo i nierząd to taki sam grzech gdy dopuszczają się go mężczyźni. Biblię przeczytałem dokładnie, podczas gdy 90 % tego forum nigdy nie otworzyło żadnej książki , nawet "poczytaj mi mamo",

Gość czarownicazielarka
gość dziś Biblie przeczytałes dokładnie i zakładasz takie topiki? :D Gdzie przewodnim tematem biblii jest milosc bliźniego?

"zdanie Boga jest niezmienne i doskonałe" x Zdanie ludzi chciałeś powiedzieć bo to ludzie napisali i wymyślili książki, i stado baranów w nie wierzy. A doskonałe to są kobiety której ty nie będziesz mieć z oczywistych powodów - kalectwo umysłowe, debilizm.

Gość gość
Miłość bliźniego ale też sprawiedliwość Boga .