Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facesitting

Polecane posty

Gość gość

Próbował ktoś? Jakie to uczucie? Moja dziewczyna nie chce spróbować. Minetka ok, ale jak ma mi usiąść na twarz to nie... Jakie to uczucie kiedy nos wchod******akao, a język w muszlę? Jak przekonać dziewczynę?

Gość gość
Normalnie jeździ ci dupą po całej twarzy aż dojdzie, a potem chce żeby ja jeszcze wyruchać kutasem.

Gość gość
Dodaj to tego gorący hotel z widokiem na ocean przy zachodzie słońca :-)

Gość gość
Po co mi to kiedy ona włazi na mnie prawie codziennie. Weż daj spokój.

Gość gość
facesitting? co następne? może face-farting? jprd...

Gość gość
Won suko baw się michem :-)

Gość gość
J****e fbi skąd wy to bierzecie? Czy ona wogole dostaje te wiadomości? Ja już mam co chciałem, samo przyszło, za darmo bez łez i smutku. Wezmę co moje wszystkie jakie będę mógł :-)

Gość gość
Mnie kręci wąchanie tyłka kobiecie, nie koniecznie umytego, ale ogólnie wdychać ten naturalny zapach tyłka kobiecie po całym dniu.

Gość gość
ddt30 dziś e, słabo, myślałam, że będzie "dwójeczka". pzdr, 22.20

Gość gość
gość dziś Jak jesteś psem, to spoko.

Gość gość
Oczywiście, że jestem psem. .Niewolnik, uległy to inaczej pies.

Gość Mario

Uwielbiam to i ona to wie i lubi wykorzystywać. Czasem jak ją ochrzaniam o coś, to po prostu łapie mnie za szyję móei "zamknij ryj piesku, czas na facesitting, wyliżesz mi porządnie dziurki". Wtedy czuje takie podniecenie że się momentalnie daje, nawet jak zrobiła coś bardzo złego i trzeba ją opieprzyć, ma na mnie takiego haka. 

Gość Marcin miły

Oboje lubimy seks oralny. Także taki gdy żona lub ja leżymy a druga osoba jest aktywna na twarzy.

Raz było ekstra.

Bardzo lubię lizać żonie po ostrym r...ku. ma wtedy taką otwartą, mokrą i gorąca różyczkę.

Wszystko działo się przed wielkim lustrem. Żona na jeźdźca. Skonczyłem na jej buzi.

Ona wtedy na moją twarz tak żeby siebie widzieć w lustrze i moją męskość.

Strasznie się zajarała. Mi to pasowało. Trochę dała mi wytchnienia i zaspokajalem ją palcami i to co zobaczyłem ogromnie mnie podniecilo.

Żona jak zahipnotyzowana kręcąc tyłkiem i patrząc się na siebie. Jedną ręką masowała mocno sutek. Za to drugą rozcierała sp...mę na twarzy. 

Miała kilka orgazmów. Było bosko.

Gość Shank

Marzę o tym, by któraś usiadła na twarzy i zaczęła ją ujezdzac. Tak, żeby mnie uwiezila w swoim miejscu intymnym i zrobiła sobie dobrze moją twarzą.

Gość gosc

Lubię jak moja "ujeżdża" moje usta, a jak bezpośrednio przed orgazmem energicznie się rusza to już wogóle uwielbiam. Czasami sama to robi, czasami ja po prostu to inicjuje.

W młodości jak byłem żonaty, to bardzo to lubiłem i pomimo początkowych oporów ze strony żony stopniowo przekonałem ją do tego. Zaczynało się klasycznie od 6/9 a potem ona tarła o moją twarz dotąd aż zrobiła sobie dobrze, czasem ze trzy razy 😄