Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sonda:który ładniejszy, Krychowiak czy Fabiański?

Polecane posty

Gość gość
Lewandowski jak zdjął koszulkę po ostatnim meczu ze Szwajcarią, to serio, dech zapiera :-). Fajny fajny.

Gość gość
no mi to Krychowiak w oko "wpadł" jak podchodził do piłki przed strzałem karnego;) nie wiem, może to po prostu ta magia chwili, ale wyglądał wtedy bosko

Gość gość
A oglądacie w ogóle? Bo ja tak generalnie to piłki nie lubię, ale w takich okolicznościach emocje się udzielają.

Gość gość
22:11 euro całego nie oglądam, ale wszystkie mecze Polaków ogląda i będę nadal. Euro 2012 tez tylko Polskę oglądałam, ale za wiele tego nie było :D

Gość gość
wy mowicie o ciele a tu chodzi o buzie..ktory ma najlepsza lewandowski zdecydowanie wygrywa..ma najlepszą twarz i najbardziej przystojną.do tego ma najladniejszą żonę.

Gość gość
dokladnie ja chciałam robiąć tę sonde byście twarze oceniały

Gość gość
LEWY MA NAJPRZYSTOJNIEJSZA TWARZ. ZDECYDOWANIE LEWY WYGRYWA..DO TEGO MA NAJŁADNIEJSZĄ ŻONKE.

Gość gość
Oglądam, kibicuję i cieszę oczy:-), w końcu przyjemnie popatrzeć na męskie wysportowane, umięśnione ciało. A co:-D Kto powiedział, że tylko mężczyźni to wzrokowcy?

Gość gość
fakt, lewy jest przystojny, ale prawdą tez jest, że staro wygląda. a jestem od niego 9 lat starsza.

Gość gość
Oj tam oj tam :-D stary ale jary.

Gość Lululili
Lewy wyglada troche staro, ale jest przystojny :-) fajne maja klaty :-D dla mnie na 1 miejscu Milik 2. Fabianski 3. Lewandowski 4. Piszczek. Blaszczykowski troche za niski i taki troche gruby na tle innych, a ja wole wysokich i szczuplejszych

Gość gość
Lewy obiektywnie jest przystojny, ale tak mi przypomina mojego kierownika, który jest zwykłym ch.... że traci w przedbiegach:-p Ale temat dobry, nie tylko kupy i zupy;-)

Gość gość
Boruc fajna dopa! Gdybym na moim osiedlu takie dreskiki się prowadzały...

Gość gość
ale co takiego jest W LEWYM?? BO JAK WIDZE JEGO PLEBEJSKA BUZIE TO MASAKRA...ON WYGLĄDA JAK Z TAKIEJ WIOSKI..TWARZ MA NIEWYJŚCIOWĄ ZDECYDOWANIE..NIE MA W NIM NIC PIĘKNEGO..KTO TO WYMYSLA TE BZDURY ,ŻE LEWY JEST PRZYSTOJNY?U MNIE NA WIOSCE WIĘKSZOŚC FACETÓW MA IDENTYCZNĄ TWARZ A NAWET LEPSZĄ I NIKT NIGDY NIE POWIEDZIAL ZE SA PRZYSTOJNI A WRĘCZ PRZECIWNIE:)

Gość gość
lewandowski to już się przejadl każdemu przez te bekowe reklamy timobajla,hedenszołdersu i hułałeji

Gość gość
ja tez ciekawa jestem co wam sie tak w lewandowskim podoba?? mozecie napisac dokladniej dlaczego wg was jest przystojny?nie rozumiem też tych zachwytów nad nim-kiedy go pokazują w zbliżeniach to to jakas masakra:):)faktycznie taka wiejska buzia. cialo moze ma super ale nie oceniajmy calosci po ciele.twarz ma koszmarną.

Gość gość
Dla mnie za chudy. Ale nie można powiedzieć, że jest brzydki. Rzecz gustu. Taki typ lalusiowaty, co kto lubi.

Gość gość
Przecież to piłkarze są, a nie modele czy gwiazdy kina:-D. Ale macie wymagania. Każdy ma coś w sobie interesującego, ja tam nie przepadam za zbyt pięknymi panami jak np. Ronaldo, także nasi są ok.

Gość gość
ja też nie przepadam za pięknymi panami, ale Ronaldo to nawet nie jest piękny pan. ma takie szczurze oczka.

Gość gość
jakby nie to że są to znani piłkarze to by nikomu się Fabiański nie podobał i paru innych też nie :D

Gość gość
Bez przesady, normalne chłopaki,to co się mają nie podobać.

Gość gość
Fabianski zdecydowanie przystojniejszy od Krychowiaka, ten kojarzy mi sie z takim lalusiem. Lewy taki sobie ale Boruc fajny. Blaszczykowski nie w moim typie ale jest meski. O i Szczesny niczego sobie.

Gość gość
Oj to prawda Sommer jest mega przystojny:-) fabiański też jest fajny a krychowiak a raczej krysia to taka c***a

Gość gość
sommer jest obleśny i ma tłuste włosy, jak alfons wygląda;) Boruc to jest dobra sztunia, a za grosickiego oczy bym się rzuciła pod tira

Gość gość
Fabiański super:-)

Gość gość
tak ale atrakcyjności doadje im że to znani piłkarze. wyobraźcie sobie że każdy z nich jest urzędnikiem niskiego szczebla :) i na pewno straciłby z połowę atrakcyjności jak nie więcej

Gość gość
23:11 nieprawda. ładna buzia to ładna buzia

Gość Goitrewc
No bez przesady ze lewy ma jakas wiejska twarz! Mi sie podoba :-) krychowiak kompletnie nie moj typ. Fabianski spoko, ale wiem ze dla mnie bylby za flegmatyczny :-D lubie facetow charyzmatycznych, takich z wieksza energia. Blaszczu tez nie moj typ. Milik tez przystojny i Piszczek :-D