Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sonda:który ładniejszy, Krychowiak czy Fabiański?

Polecane posty

Gość gość
Boruc jest mega przystojny ❤ Przejrzyjcie sobie jego zdjęcia na instagramie czy Google.

Gość gość
Przecież Pazdan jest najprzystojniejszy nie znacie się :)

Gość gość
Boruc fajny lachon, Fabianski też jak się uśmiechnie, Kryśka niech coś zrobi z tym żelem na włosach haha Blaszczyk też niczemu sobie, Szczęsny i Peszko za cholerę mi się nie podobają, Pazdan ❤️ fajny, ale taką dziecinną twarz ma, Lewego za dużo wszędzie, już się patrzeć nie chce, Kapustka taka facjata rodem z wioski , nie podoba mi się nic w nim oprócz karnacji ;) Grosicki piękne oczy, ale nos jakiś pokrzywiony :D

Gość gość
ciekawe jakby was ocenic, kury na rosół pewnie jestescie paskudne daje wam 1 nie zmiescilybyscie sie do mojego lambordzinji

Gość gość
aa i jeszcze Milik :D jak na 22 lata to staro w chuj wygląda, taki dziadowaty face, nie mój typ

Gość gość
gość dziś wracaj cebulo na pole. dopa boli, że tobie nikt nigdy komplementu nie sprawił, biedny oblechu?

Gość gość
Ja tam jestem ładną kurą, niczego mi nie brakuje, rosół będzie udany:-)

Gość gość
SKUŚ BABA NA DZIADA SKUŚ BABA NA DZIADA a rzeczywiscie Milik mi sie ze starym dziadem kojarzy, bez kitu widze ze nie tylko mnie. A do tych co mówią że Lewy ma wiejską twarz, popatrzcie sobie na tego kolesia z top model MICHAŁ BARYZA to dopiero wieśniur...nie wiem jak taka uroda buraczana zrobiła furorę..w modellingu