Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oceń w skali od 1 do 5 urodę tych piłkarzy polskich. zabawa :) 1 to najniższa

Polecane posty

Gość gość

Krychowiak, Pazdan, Lewandowski, Fabiański, Boruc, Milik, Sczęsny, Kapustka, Błaszczykowski - tych oceńcie

Gość gość
Fabianski, Blaszczykowski 5 reszta nie w moim typie

Gość gość
9 razy 0 punktow sa beznadziejni

Gość gość
DO PIELUCH MAMUSKI, A NIE OCENIAC URODE PIŁKARZY... jeszcze MĘZOWIE ZOBACZA CO TU WYPISUJECIE I ROZWÓD GOTOWY CHYBA NIE CHCECIE BYC SAME Z DZIECKIEM

Gość gość
haha nie jestem mamuska i nie mam meza :)

Gość gość
gość dziś dokładnie :)

Gość gość
Jakby sie maz mial z tego powodu rozwodzic, to i załowac go nie warto :) Fabiański 5 za całokształt :)

Gość gość
Tak obiektywnie: 1) Krychowiak, nie w moim typie, pierwszy raz fotę widzę: 5 2) Pazdan, niefortunne proporcje czaszki i usta jak u dziecka, ja bym zapuściła zarost na jego miejscu i byłoby bardzo dobrze, a tak: 3 3) Lewandowski, mi się nie podoba ale ma męską urodę, wg mnie na 5 4) Fabiański, ma facet pecha, jak widzę, do proporcji twarzy chłopca, choć na niektórych zdjęciach wygląda świetnie, pozostawię bez oceny 5) Boruc, jak wyżej, ja takich chłopięcych buziek nie umiem oceniać 6) Milik, taki chłoptać, lekko wymoczkowaty, może się po męsku zestarzeje i będzie wyglądał lepiej, na razie d**y nie urywa, ale niech będzie coś między 3 a 4 7) Szczęsny, trochę ładniejszy od diabła, i niech będzie mocne 2 lub nawet 3 8) Kapustka, no chłopczyk, bez oceny 9) Błaszczykowski, 4 Myślałam że nie dociągnę do końca. Brakowało mi cierpliwości. Ale ogólnie pomysł na zabawę fajny. Mam nadzieję że nikt się nie obrazi bo gust do rzecz względna.

Gość gość
ja daję tak: Krychowiak 5 mimo że pipka taka trochę z niego Lewandowski 5 ale czasem 4 Fabiański 4 Szczęsny 1 (małpka z wyglądu) Milik - nie mój typ ale może się podobać, 4 Boruc -1 Błaszczykowski - nie mój typ Kapustka -szczyl poza skalą, małolat