Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomozcie nie radze sobie

Polecane posty

Gość gość

Mam do sprzedania troche ubran (rzeczy S/M buty torebki), troche kosmetykow uzywanych, torbe na laptop, ksiażki Jestem w strasznie ciezkiej sytuacji... stracilam prace, ciagle szukam nowej (nietety bardzo male miasteczko na podkarpaciu). poprzednio pracowalam na zleceniu wiec po utracie pracy nie mam prawa do zasiłku. Pracowalam u kolesia w pubie to mi ie zaplacil, oszukal mnie i stwierdzil, ze zapomnial mi powiedziec, ze moja praca to bedzie praktyka i ze mi moe zaplaci a moze nie i ocywicie mnie straszyl i nie zaplacil (umowy nie bylo bo mu zaufalam i zgodzilam pracowac bez). zapozyczylam sie by miec w ogole co jesc. mam same dlugi. nie mam pieniedzy nawet na podpsaki.... dorabiam u starszej pani sprzatajc- to 200 zl miesiecznie - starcza praktycznie na nic smutas.gif bylam w mopsie, jedyne co mi dali to adres do caritasu po jedzenie smutas.gif pomozcie, kupcie cos ode mnie, lub moze cos moge wam zrobic przez internet? cos napisac? moj mail to : elaelka@op.pl

Gość gość
gość dziś Ja bym każdemu obciągała ale żaden nie che mi tego zaproponować. Choć mam już takiego jednego na oku żonatego. Zrobię mu najlepszego loda.

Gość gość
Skoro uważa,że u niego nie pracowałaś, a nie masz umowy żadnej.. to prosta sprawa. Jesli masz monitoring w pracy to weź nagrania.

Gość gość
albo jesli Ci mówi,że jestes na stażu to idż do urzedu pracy powiedz,że jestes na stazu i Twój pracodawca to zgłosił, jednak nadal Ci nie wypłaca bo mówi,że urzad zalega z wyplata, a to jest pierwszy miesiac jak u niego pracujesz.. a jesli nie ma monitoringu to weż pieniadze z kasy i opuść lokal

Gość gość
jestem bezrobotna i dorabiam sobie na ankietach, jestem za granica i nie wiem jakie sa w PL, ta jest na pewno https://pl.toluna.com/, placa na paypala

Gość gość
poszukaj tez na polskich stronach innych, te co tu wpisalam sa sprawdzone, troche da sie wydoic te krowy.Mam niezle stado, niektore placa kartami podarunkowymi (zadne z tych co wymienilam) ale dobre i to

Gość gość
dziekuje, te ankiety to świetny pomysl, bardzo dziękuję :) co chodzi o tego pracodawce to jakbym poszla tam i chciala nagrania z monitoringu to by pewnie mnie zadzgał nożem... nie ma mozliwosci od niego nic wyciagnc, to podly cwaniak zerujacy na kims ;(

Gość gość
skontaktuj sie z Inspekcja pracy.bylam kiedys w pracy w niemczech, zaplacic nie chcieli, dopiero po miesiacu, jak juz bylam w PL.wtedy sie upomnialam a oni ze "system przelewow sie zepsul i nie zaplaca, nie ich wina".Nastraszylam tylko inspekcja pracy i od razu babka powiedziala ze jedzie jeden ich pracownik do Krakowa, moze mi podrzucic gotowke.od razu sie znalazl i kase w koncu dostalam

Gość gość
a jesli znasz angielski, sprobuj za granica czegos poszukac, tylko sprawdzaj opinie uzytkownikow o firmie bo niektorzy robia w bambuko.no i nieraz jest ciezki zapierdziel bez przerwy na jedzenie

Gość gość
ja naprawde juz zrobilam wszystko i zżarłam na tym kolesiu totalnie nerwy. mieskam w maly miescie bede i tak miec problemy, teraz nit mnie nie chce zatrudnic co dopiero po tym jakbym robila afere. nijak mu sie nie udowondi ze ja tam pracowalam.... poza tym ja potrzebuje pieniedzy i pracyna juz, a nie bujac sie z kolesiem. naiwna jetem ze mu uwierzylam mam ogromna nauczje na cale zycie :(

Gość gość
idz do caritasu