Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kim jest ta Silena i Androgen?

Polecane posty

Gość gość

O co z nimi chodzi? Czemu wszyscy nimi żyją? Chce to wiedzieć. Co to za "drama"

Gość gość
Up up up up

Gość gość
sa to twory stworzone przez pracownikow kafe. po to by wprowadzac dramaturgie i przyciagac ludzi na forum, bo liczy sie ilosc wyswietlen reklam. w realu nie ma ludzi tak glupich, ktorzy poswiecaliby swoj czas temu k****idolkowi i jeszcze korespondowali z przegrywami z forum

Gość gość
ej,ale jak widac ludzi to przyciąga,gadają o tym...nie maja własnego zycia? :-\

Gość gość
chyba nie maja. ja bym tu nigdy nie weszla gdyby nie pewna osoba ktora znam w realu i powiedziala mi o tym miejscu. szkoda tu psuc czas. to jest szambo, bagno i co jeszcze, k****idolek. zdumienie ogarnia, ze niektorzy tu wstawiaja zdj swoich facjat, ciala, penisow. jakby nakryla moje dziecko na kafeterii to bym zayebala i szlaban na net na pol roku

Gość gość
hahahaha,szanuje Cie za to,ze sie nie bawisz w te p******e podchody jak reszta ;)

Gość gość
pracownicy stronki kafe,którzy robią dramaciki

Gość gość
nie wiem ile im placa, ale wole 8-10 godz. w normalnej pracy z kontaktem z 2 czlowiekiem, a nie bycie uwiazanym jak oni do kompa, pewnie musza wiekszosc dnia napierdzielac. a w nocy zawsze ktos jest wytypowany na dyzur. na tle tego naprawdę dzieci z podstawówki bawiąc sie w klasy/skaczące na gumie itd. wydaja mi sie dojrzalsze. czy nie po to posylamy dzieci do szkoly zeby wyrosly na zdrowych na umysle obywateli, a nie bywalcow kafeterii?

Gość gość
najwidoczniej ich to kreci,praca jak praca,tylko tutaj sie odbija na drugim człowieku,bo jednak ktoś w to wierzy i może mu szkoda tych osób,a oni jedynie piszą tak,bo tak trzeba. :) żałosny jest ten świat.

Gość gość
bywalce kafeterii tez sa zdrowi,niektórzy na pewno nie,ale większość jest normalna. A dziecko jak będzie chciało i tak tu kiedys może wejść,bo to jego życie.

Gość gość
niesamowicie sie wybili na glupocie innych i tego nie można im zarzucić,ze nie,hahaha

Gość gość
wlasnie nie, to nie jest praca jak praca; to jest gow,nianego sortu praca jak prostytutka czy zlodziej. szanuje programistow, fryzjerki cokolwiek. predzej powinny tu pisac znudzone w swej kanciapie babki klozetowe, nie ujmujac im niczego, bo one i tak wiekszosc dnia przesiedza a nie ludzie ktorzy mogliby normalna praca sie przysluzyc spoleczenstwu