Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet znajomej na portalu randowym

Polecane posty

Gość gość

Mam konto na pewnym portalu randkowym, bez zdjęcia, czasem z kimś coś popiszę, znam stamtąd jednego kolegę w realu, ale ogólnie podchodzę na luzie. Problem taki, że na moje konto wszedł pewnego dnia facet mojej znajomej, mieszkający z nią i tak sobie poobserwowałam przez weekend, że gość loguje się codziennie. Oczywiście w profilu ma że jest uczciwym i wiernym mężczyzna, same pozytywy... Nie mam zamiaru do niego pisać, ale nie wiem, czy powiedzieć tej znajomej, co jej mężczyzna wyrabia w sieci. Ona świata poza nim nie widzi, potrafi brać winę na siebie np. za zawalenie czegoś, a potem wychodzi, że to on nawalił. Potrafi tłumaczyć go przed znajomymi i "wysławiać pod niebiosa" oraz "poświęcać się na maksa". Facet namawia ją np. by dziecko nie chodziło na zajęcia dodatkowe, bo i po co, on ma ledwo zawodówkę, a i jakiś wyrok w przeszłości :(.

Gość gość
Zapros kolezanke na kawe do siebie w godzinach,w ktorych ten facet sie loguje na portalu i pokaz jej. Bedzie miala czarno na bialym,ale sadzac po twoim opisie,kolezanka z tych,ktorym pluje sie w twarz,a ona twierdzi,ze deszcz pada...

Gość gość
zajmij się swoimi sprawami i nie próbuj być dobrą psiapsiółką, bo nikomu przysługi nie zrobisz, a tylko wyjdzie na to, że wścibiasz nos w nie swoje sprawy.

Gość gość
Anonimowo

Gość gość
gość dziś - właśnie jest jak napisałaś. Poprzedni facet też ja zostawił bez słowa, bo... bo miał już plany z inną. Wolałabym o tym w ogóle nie wiedzieć.

Gość gość
Miałam koleżankę, której facet flirtował z innymi przy niej. Kiedy byli na plaży smarował plecy dziewczynie, która opalała się obok nich. Flirtował z nią tak bezczelnie, że laska myślała, że przyszedł z siostrą. Moja koleżanka uśmiechała się i próbowała być zabawna. Jeśli Twoja znajoma to taki typ to prędzej się na Ciebie obrazi niż z nim zerwie.